Ber om forslag til alternativ 17. mai-feiring

Ber om forslag til alternativ 17. mai-feiring

- Vi må ta høyde for at det blir en litt annerledes 17. mai i år. Derfor ønsker vi forslag fra innbyggerne om hvordan vi kan markere nasjonaldagen uten å samles i store grupper, sier lederen av 17. mai-komiteen i Tønsberg, Alexander B. Hangaas (KrF). 

Klikk for stort bildeAlexander B. Hangaas (KrF).

17. mai-komiteen er godt i gang med planleggingen av nasjonaldagen, men venter fremdeles på råd og retningslinjer fra nasjonale myndigheter.

- Med tanke på de strenge tiltakene som er iverksatt for å begrense spredningen av koronasmitte, er det mye som tyder på at det tradisjonelle 17. mai-feiringen ikke lar seg gjennomføre. Da er vi nødt til å tenke alternativt. Vi har allerede begynt å jobbe med noen ideer, men ønsker å få forslag og innspill fra innbyggerne, sier Alexander B. Hangaas.

Han og resten av komiteen er opptatt av å ikke gjøre noe som kan gå på bekostning av tryggheten og sikkerheten til kommunens innbyggere.

- Vi må ta smittevern på alvor, og innrette oss etter de nasjonale føringene som gis. Det er selvfølgelig trist at det ikke ligger an til å bli en tradisjonell feiring, men nå håper vi innbyggerne vil gi oss gode forslag og ideer til hvordan vi likevel kan gjøre dette til en verdig markering av nasjonaldagen, sier han.

Innspill til alternativ 17. mai feiring

Felt merket med * må fylles ut
Til toppen