Bli med på kulturkveld - støtt TV-aksjonen!

Bli med på kulturkveld - støtt TV-aksjonen!

- Torsdag 21. oktober kl. 18.00 får du oppleve både korps, trekkspillmusikk, band, dans og appell fra Plan Norge på Støperiet - og samtidig støtte årets TV-aksjon, sier ordfører Anne Rygh Pedersen. Arrangementet er gratis, men de som møter opp oppfordres til å gi et bidrag til TV-aksjonen.

Illustrasjonsfoto av barn kledd opp som en brud med påskrift: Barn, ikke brud - Klikk for stort bilde Illustrasjonsfoto / TV-aksjonen Plan Norge   

Spennende program med lokale artister

- Vi har fått på plass et veldig spennende program, med flotte lokale artister, forteller ordføreren.

Programmet inkluderer artister fra kulturskolen, dansegruppen Extend, og Volden- og Ringshaug skolekorps. Det selges dessuten kaffe, brus og vafler til inntekt for årets TV-aksjon.

Arrangementet starter klokken 18.00 og er ferdig omtrent kl. 20.00. 

Barn, ikke brud

Det er temaet for årets TV-aksjon som går til Plans arbeid med å bekjempe barneekteskap.

- Hvert tredje sekund blir et barn giftet bort et sted i verden! Dette fratar barna muligheten til å være nettopp barn. I tillegg vil det å bekjempe barneekteskap øke antallet jenter i utdanning og jobb, og vil være med på å redusere fattigdom, vold og overgrep, forteller en engasjert ordfører Anne Rygh Pedersen.

Bli bøssebærer!

Etter en heldigital aksjon i fjor, er det i år igjen klart for de tradisjonelle bøssene. Det betyr at vi har behov for mange bøssebærere!

- Vi håper DU vil delta som bøssebærer i årets aksjon! Da får du mosjon, du får møte mange blide mennesker og du bidrar til en veldig god sak, sier ordføreren.

Klikk her hvis du vil være bøssebærer eller lese mer om årets TV-aksjon.

Til toppen