God påske med tips til påskeaktiviteter

Vi som bor i området her kan glede oss over at vi er heldige som bor et sted der det er mye å finne på utenfor døra. Vi bor midt i feriedrømmen. Herlige gåturer er ett hett tips for påsken 2021, eller en padletur? Vi har mange flotte turløyper, eller kanskje du vil oppdage nye stier? Her er noen tips i samarbeid med "Tønsberglivet".Klikk for stort bildeIrene H. Wilhelmsen har lånt bilde fra Tønsberglivets nyhetsbrev for påsken.

Ta i bruk lokale tilbud

Er du i Tønsberg i påsken? Selv om butikker og restauranter holder stengt for besøk, er det mange som har digitale muligheter og hjemlevering. Ta kontakt med din favoritt for å høre om mulighetene.

Her finner du Tønsberglivets butikk- og restaurantoversikt

Klikk for stort bildeTønsberg Torv påsken 2019 Irene H. Wilhelmsen

Tid for tur

Aktiviteter for deg som er glad i å være ute. Har du tenkt på at det kan være lettere å komme seg ut om dagstursekken står klar eller at teltturen for de små er stas selv i hagen?

Her kan du se fine turforslag fra Turistforeningen

Her kan du se Tønsberglivets og Fjelltids tips til påskeaktiviteter

Opplevelser

Kanskje kan du bruke påsken til å planlegge for sommeren?
Opplevelser og booking finner du forslag på i oversikten her:

www.faerdertonsberg365.no

5 ting å gjøre i koronatider

Visit Vestfold har samlet noen tips til hva du kan gjøre i området i tiden vi er inne i.

Se forslagene på 5 ting å gjøre i linken her

Klikk for stort bildeFoto: Vestfold fylkeskommune, Cathrine og Ellen

Hold god avstand og ta vare på hverandre

Her er oversikt over råd og regler som gjelder for Tønsberg kommune nå