Juletreet er pyntet

Ordfører og mange barn på torvet - Klikk for stort bildeAlle barnehagene i kommunen har bidratt med pynt til årets juletre på Tønsberg torv. Onsdag formiddag ble et hundretalls julepyntede hjerter hengt på treet, og flere hundre barn hadde tatt turen til sentrum for å være med.

- Er det noen som gleder seg til jul?Barn fra Ekely barnehage i full gang med BlimE-dansen - Klikk for stort bildeBarn fra Ekely barnehage i full gang med BlimE-dansen Hjerter i alle mulige varianter - Klikk for stort bildeHjerter i alle mulige varianter.

Ordfører Anne Rygh Pedersen fikk umiddelbar respons da hun stilte dette spørsmålet til barnehagebarna fra scenen. Alle barnehagene hadde blitt invitert til å dekorere julehjerter som skulle henges opp i juletreet, og under arrangementet «Barn i byen» onsdag formiddag var torvet fullt av forventningsfulle barn.

- Nå er treet klart til vi skal tenne lysene på lørdag, sa ordføreren, og fikk også med seg ungene på å gi de ansatte ved Vestfold Interkommunale Brannvesen en stor applaus. For når et så stort juletre skal dekoreres, krever det innsats fra brann- og redningsetaten.

Det ble også julesang fra scenen, bollefest og felles BlimE-dans.

Les også:
Gi en julegave som betyr litt ekstra
Gi en julegave til familier i Tønsberg som lever i en vanskelig livssituasjon på Vipps til #723433

To brannmenn som har montert opp juletre - Klikk for stort bildeTøffe karer på et viktig oppdrag.