Klar for en aktiv vinterferie?

Filmkurs, kinotek, eller en tur på skøytebanen? Alt ligger til rette for en aktiv vinterferie i Tønsberg!

Forestilling, kinotek og filmkurs på biblioteket

Biblioteket er så mye mer enn et bibliotek! I vinterferien kan du se film, leve deg inn i Astrid Lindgrens verden eller delta på filmkurs og perleworkshop på biblioteket!

Filmkurs

Vil du lære å lage film? Bli med på filmkurs, og lær om å filme, redigere, jobbe med lyd, lys, skuespill og instruksjon. Kurset arrangeres i samarbeid med Vestfold Frie Filmere og Sørnorsk Filmsenter.

Kurset er gratis, og passer for deg mellom 12 og 17 år.

Mandag 17. februar kl. 09.30 – 15.00
Tirsdag 18. februar kl. 09.30 – 15.00
Onsdag 19. februar kl. 09.30 – 15.00

Familieforestillingen Pilutta deg!

Bli med inn i Astrid Lindgrens verden! Hør historier om hennes liv, og syng med på sangene til Emil, Pippi, Ronja, Marikken og de andre. Passer for alle.

Hege Rimestad – fele, sang og munnspill
Sara Andersson – gitar

Lørdag 22. februar kl. 12.00 på Tønsberg og Færder bibliotek
Lørdag 22. februar kl. 15.30 på Færder bibliotek

Billetter kr. 50 kan skaffes på Ticketmaster.

Kinotek for barn

Kom og se film på biblioteket! Det blir kinotek for barn i vinterferien både på biblioteket i Tønsberg sentrum og på biblioteket på Revetal. Gratis inngang!

Tønsberg og Færder bibliotek:

Mandag til fredag kl. 11.00:

Mandag 17. februar: Vitello trenger en far
Tirsdag 18. februar: Halvdan Viking
Onsdag 19. februar: LasseMajas Detektivbyrå - Det første mysteriet
Torsdag 20. februar: Los Bando
Fredag 21. februar: Jørgen + Anne = sant

Revetal bibliotek

Tirsdag til fredag kl. 12.00:

Tirsdag 18. februar: Rive-Rolf krasjer internett
Onsdag 19. februar: Charlie og sjokoladefabrikken
Torsdag 20. februar: Ulvehunden
Fredag 21. februar: Kutoppen

Perleworkshop for ungdom

Biblioteket er i gang med å utvikle en ny ungdomsavdeling i andre etasje på Tønsberg og Færder bibliotek. I vinterferien arrangeres det perleworkshop for ungdom!

Tønsberg og Færder bibliotek
Onsdag 19. februar kl. 15.30-19.00

En tur på glattisen?

Finn fram skøytene og  ta deg en tur på glattisen! Maier Arena er en skøyte- og bandybane som både benyttes av idrettslagene til trening, og som er åpen for publikum til bestemte tider. Åpningstidene finner du her.

OBS: Mandag i vinterferien åpner Maier Arena først kl 12.00 grunnet preparering.

Hvis du foretrekker å benytte skøytene innendørs, kan du velge å ta turen til Tønsberg Ishall. Hallen er åpen for publikum i helgene. På lørdager er hallen åpen for bruk uten kølle og puck, og på søndager uten kølle og puck.

I vinterferien er hallen i tillegg åpen
10.00 - 14.00 mandag, onsdag og torsdag
10.00 - 13.00 tirsdag.

Åpningstider for Tønsberg Ishall finner du her.

Svømmehall

Tønsberg kommune har to svømmehaller; én i sentrum og én på Revetal.

Begge svømmehallene holder åpent i vinterferien, og du er hjertelig velkommen for et bad!

Åpningstider for Tønsberg svømmehall finner du her.

Åpningstider for svømmehallen på Revetal finner du her.

Låne ski, skøyter eller annet utstyr?

Skattekammeret er et samarbeid mellom Frivillighetssentralen i Tønsberg kommune og Kirkens Bymisjon. Der kan hvem som helst låne ski, skøyter, snowboard, slalåmutstyr og mye annet - helt gratis!

Skattekammeret holder til i Farmannsveien 3, og holder åpent mandag og torsdag kl 15.00 - 18.00.
I vinterferien er det også åpent på onsdag.

Les mer om Skattekammeret her.