Koronavirus og restriksjoner innen helse og mestring

Det er viktig å beskytte beboere på sykehjem og andre helseinstitusjoner mot koronasmitte. Derfor er alle kommunens helseinstitusjoner stengt for alt besøk som ikke er strengt nødvendig. Vi oppfordrer alle pårørende til å i størst mulig grad bruke telefon for å holde kontakt med sine, der det er mulig.

Mange dagtilbud stenges

I tillegg er det flere dagtilbud som er stengt:

• Kantine/kafeteria på Slagen seniorsenter er stengt
  • Alle aktiviteter ved bo-, servicesentre er stengt for ikke-beboere. Tilbudene opprettholdes for beboere inntil videre
  • Sidebygningen er stengt for all aktivitet. Det er ansatte tilgjengelig på huset for brukere som har behov for noen å snakke med.
  • Frikslivssentralens innendørsgrupper er stengt, mens utegruppene inntil videre fortsetter som normalt.
  • Støttekontaktordningen er stengt

Alle disse tiltakene gjelder inntil videre og kan endres på kort varsel. Nye tiltak kan også iverksettes.

Vi oppfordrer alle som er i kontakt med mennesker i risikogrupper om å følge anbefalinger fra sentrale myndigheter.

Tønsberg kommunes samleside for koronaviruset.