Koronavirus

Smittvernstiltak i Tønsberg kommune.

• 06.10.2021 Vaksinerommet

Vaksinetimene for 16- og 17-åringer flyttes

Folkehelseinstituttet (FHI) anbefaler nå at intervallet mellom vaksinedose 1 og vaksinedose 2 økes til minimum 12 uker for 16- og 17-åringer (alle født i 2004 og 2005). Det betyr at vi må flytte alle timene for vaksinedose 2 for 16- og 17-åringer.
  • 24.09.2021

Går over til normal hverdag med økt beredskap

Regjeringen har besluttet av vi fra lørdag 25. september kl. 16.00 går over til en normal hverdag med økt beredskap. Fra dette tidspunktet vil flere smitteverntiltak oppheves, blant annet kravet om en meters avstand.
  • 20.09.2021

Nå starter vi med dose 3 til personer med nedsatt immunforsvar

Nå starter vi med vaksinering med vaksinedose 3 til personer med nedsatt immunforsvar. Tilbudet blir i første omgang vaksinering på torsdager fremover, og alle som ønsker vaksinen må først registrere seg.
  • 14.09.2021

Vil tilby vaksinedose 3 til personer med nedsatt immunforsvar

Regjeringen har besluttet å følge Folkehelseinstituttet sin anbefaling om å tilby en tredje dose koronavaksine til pasienter med alvorlig svekket immunforsvar. Mer informasjon om hvordan vi vil rigge vaksineringen av disse gruppene vil komme i uke 38.
  • 02.09.2021

Deltaker på ledersamling testet positivt på covid-19

En person som var til stede på en ledersamling i regi av Tønsberg kommune har testet positivt for Covid-19.
  • 31.08.2021

Snart åpner drop-inn vaksinering

Fredag denne uken, kan du få vaksine uten å bestille time. -Da åpner vi for drop-inn vaksinering i Farmandstredet, kan kommuneoverlege Per Kristian Opheim fortelle. Stedet er 3. etasje i glassgården, rett ved "Jordbærpikene". -Vi er glade for å gjøre det enda enklere å få vaksine for de som fortsatt mangler en eller begge dosene, sier kommuneoverlegen fornøyd.

Spørsmål om vaksine