Koronavirus

• 25.01.2022

Endrede koronaregler fra midnatt

Smittekarantene på 10 døgn kan erstattes med daglig testing for husstandsmedlemmer og tilsvarende nære, og kravet om innreisekarantene avvikles. Endringene gjelder fra midnatt, natt til 26. januar.
  • 22.01.2022 Beredskapsbilen brukes blant annet til drop-in koronatesting. Her fra da bilen var på Revetal.

Gjør selvtester mer tilgjengelig

Nå kan du snart bestille selvtest på helsenorge.no, og få den utlevert fra beredskapsbilen. Bilen vil besøke Revetal, Kjøpmannskjær og Tolvsrød daglig.
  • 22.01.2022

Se kommuneoverlegens svar!

Se kommuneoverlegens svar på spørsmål om karanteneregler, vaksinering og testing av barn og unge.

Vaksine for barn 5-11 år

Det tilbys nå koronavaksine til barn i alderen 5-11 år. Samtidig kan barn mellom 12 og 15 år få dose 2.

Grønt nivå fra mandag

Barnehager og skoler settes på grønt nivå fra mandag 24. januar.
  • 19.01.2022

Nå kan du registrere positiv hjemmetest selv

Har du testet positiv på en hjemmetest, kan du nå på en enkel måte registrere den selv. -Jeg anbefaler alle som får positiv test om å bruke denne registreringsmåten, sier kommuneoverlege Per Kristian Opheim. Da sparer vi tid og vi kan komme raskt igang med smittesporingen.

Spørsmål om vaksine