Koronavirus

Smittvernstiltak i Tønsberg kommune.

• 19.04.2021 Tolvsrød barnehage

Karantene i Tolvsrød barnehage

20 barn og 5 ansatte satt i smittekarantene.
  • 19.04.2021 Husvik skole

Karantene ved Husvik skole

14 elever og to ansatte på 4. trinn er satt i smittekarantene.
  • 15.04.2021

Koronavirus og ramadan

Korona-pandemien gjør at muslimenes hellige måned ikke kan markeres helt som vanlig. Takk for at du gjør det du kan for at det skal bli en smittefri ramadan-markering!
  • 15.04.2021 Espen Riiser, kommunalsjef oppvekst og læring.

Fra forsterket gult, til gult nivå i barnehager og skoler

Kommuneoverlegen har i samråd med kriseledelsen besluttet at barnehager og grunnskoler i Tønsberg skal over på ordinært gult nivå fra og med mandag 19. april.
  • 12.04.2021 Ekely barnehage

Karantene i Ekely barnehage

I Ekely barnehage er 15 barn og 4 ansatte satt i karantene da de er nærkontakt til person med påvist covid-19. Hustandsmedlemmer er satt i ventekarantene til barna har testet negativt. Smittesporingen fortsetter.
  • 11.04.2021

Ble du vaksinert 8. april?

Da må du følge litt ekstra med på symptomer. En person med covid-19 og en person som skulle vært i innreisekarantene var nemlig til stede i hallen denne dagen.

Spørsmål om vaksine