Koronanyheter

Smittekarantene på 10 døgn kan erstattes med daglig testing for husstandsmedlemmer og tilsvarende nære, og kravet om innreisekarantene avvikles. Endringene gjelder fra midnatt, natt til 26. januar.

Nå kan du snart bestille selvtest på helsenorge.no, og få den utlevert fra beredskapsbilen. Bilen vil besøke Revetal, Kjøpmannskjær og Tolvsrød daglig.

Se kommuneoverlegens svar på spørsmål om karanteneregler, vaksinering og testing av barn og unge.

Det tilbys nå koronavaksine til barn i alderen 5-11 år. Samtidig kan barn mellom 12 og 15 år få dose 2.

Ordfører Anne Rygh Pedersen

Barnehager og skoler settes på grønt nivå fra mandag 24. januar.

Har du testet positiv på en hjemmetest, kan du nå på en enkel måte registrere den selv.  -Jeg anbefaler alle som får positiv test om å bruke denne registreringsmåten, sier kommuneoverlege Per Kristian Opheim. Da sparer vi tid  og vi kan komme raskt igang med smittesporingen.

Send ditt spørsmål til kommuneoverlegen nå!

Kriseledelsen i Tønsberg kommune møtes fredag morgen for å vurdere de nye tiltakene og situasjonen i Tønsberg.

- Det er viktig at alle svarer når de får innkalling til vaksinering, sier kommuneoverlege Per Kristian Opheim. Mandag var det over 230 personer som ikke møtte til timen de var innkalt til.

Ordfører Anne Rygh Pedersen

Det blir gult nivå i skoler og barnehager i Tønsberg fra 4. januar. Videregående skoler er på rødt nivå.