Koronanyheter

Søndag ble 2419 mennesker testet på teststasjonen på Stensarmen. Fredag testet vi 1525, lørdag 1867 og søndag 2419 personer. Til sammen har 9430 personer testet seg i løpet av forrige uke.

24 elever ved 3. trinn ved Volden skole er satt i ventekarantene da en ansatt ved skolen er nærkontakt til person med påvist covid-19.

27 elever og 4 ansatte på 5. trinn ved Ringshaug skole er satt i ventekarantene.

Ordfører Anne Rygh Pedersen

Ordfører Anne Rygh Pedersen er satt i karantene på grunn av kontakt med en smittet ansatt på rådhuset. Avgjørelsen er tatt i dialog med kommuneoverlegen.

Skolen har hjemmeundervisning for alle elever denne uken på grunn av den samlede karantenesituasjonen.

En avdeling med 10 barn og 3 ansatte er i kveld satt i ventekarantene.

De er nærkontakter til person med påvist covid-19. Husstandsmedlemmene til disse er satt i ventekarantene til de i ordinær karantene har testen negativt. De som er satt i karantene blir kontaktet av smittesporere.

Ordfører Anne Rygh Pedersen

Tønsberg kommune vil motta 13,8 mill kroner til støtte til bedrifter som rammes av statlige eller lokale smittevernstiltak.

I ettermiddag er ytterligere 53 elever og 11 ansatte tilknyttet 8. trinn ved skolen satt i ordinær karantene da de er nærkontakter til en ny person med påvist covid-19.

Åpen barnehage må dessverre stenge nå når barnehagene er satt på rødt nivå.