Koronanyheter

Den nye smittebølgen har gitt nye utfordringer til det lokale næringslivet. Nå er det hjelp å få, vi skal dele ut 13,8 millioner kroner.

I uke 14 og uke 15 fortsetter vi vaksinering i gruppe 4 (aldersgruppe 65–74 år og personer 18–64 år med enkelte underliggende sykdommene/tilstander). Vi får nå i overkant av 1500 vaksinedoser pr. uke. Husk at alle innkalles etter tur, du trenger ikke å registrere deg hos oss!

koronabilde

Tiltakene videreføres til og med 11. april melder regjeringen i dag.

Ordfører Anne Rygh Pedersen

Statsforvalteren anbefaler Tønsberg og resten av Vestfold-kommunene å videreføre de strenge koronatiltakene til 11. april.

Statsforvalteren anbefaler at Tønsberg kommune forlenger særlig høye tiltak (5A) fram til og med 11. april 2021.

29 elever og 6 ansatte ved 1. trinn er satt i karantene da en person med tilknytning til trinnet har fått påvist Covid-19.

13 elever og 3 ansatte ved 2. trinn er satt i karantene da en person med tilknytning til gruppen har fått påvist Covid-19.

Den siste uken har det vært en markant nedgang i antallet henvendelser til korona-telefonen. Derfor stenges koronatelefonen inntil videre. Etter påske vil det gjøres en ny vurdering av om telefontjenesten skal videreføres.

Ved Ringshaug barneskole er 12 elever og 3 ansatte på 4. trinn satt i ordinær karantene.

I Presterød barnehage er 15 barn og 5 ansatte satt i ordinær karantene.

Onsdag ble det gjennomført møte mellom Statsforvalteren og kommunene i Vestfold og Telemark. Der ble blant annet spørsmål om «klikk og hent» diskutert.