Koronanyheter

Folk som bor i en av kommunene som fikk kraftige tiltak lørdag eller i randsonen til en av disse, kan fortsatt reise til og fra Tønsberg på jobb.

-    Vi har bestemt oss for å forby alle arrangementer i kommunen i en ukes tid. Vi har eksempler på at arrangementer som det ikke er lov å gjennomføre i Oslo, nå forsøkes flyttes til Tønsberg, forklarer ordfører Anne Rygh Pedersen.

Ordfører Anne Rygh Pedersen

Tønsberg kommune følger nasjonale føringer rundt servering av alkohol.

Tre pasienter er i karantene.

Ordfører Anne Rygh Pedersen

Tønsberg kommune følger regjeringens oppdaterte smitteverntiltak. Det betyr at skolene er tilbake på gult nivå, og at lokale idretts- og fritidsaktiviteter for barn og unge ikke lenger frarådes.

I helgen ble det sendt ut 200 vaksineinnkallinger. Innkallingene er bare sendt på SMS, og ikke via Helsenorge slik som opprinnelig planlagt. Dette er på grunn av tekniske problemer med Helsenorge.

En klasse med 21 elever og to ansatte er satt i karantene.

Bjarne Repål på Træleborg sykehjem var førstemann ut med å få koronavaksine i Tønsberg.

Litt over kl. 10 onsdag 6. januar ble den første koronavaksinen satt i Tønsberg.

Ordfører Anne Rygh Pedersen

Regjeringen kom med nye og forsterkede smittevernstiltak søndag kveld. Ikke ha besøk hjemme, reis kun hvis det er helt nødvendig og hjemmekontor for alle som har mulighet, er noen av tiltakene.

Tønsberg kommune følger de nasjonale rådene når det gjelder fritidsaktiviteter. Det betyr at alle innendørs fritidsaktiviteter for alle aldersgrupper tar 14 dager pause frem til 18.januar.