Koronanyheter

Skolen har hjemmeundervisning for alle elever denne uken på grunn av den samlede karantenesituasjonen. 

En avdeling med 10 barn og 3 ansatte er i kveld satt i ventekarantene.

De er nærkontakter til person med påvist covid-19. Husstandsmedlemmene til disse er satt i ventekarantene til de i ordinær karantene har testen negativt. De som er satt i karantene blir kontaktet av smittesporere. 

Ordfører Anne Rygh Pedersen

Tønsberg kommune vil motta 13,8 mill kroner til støtte til bedrifter som rammes av statlige eller lokale smittevernstiltak. 

I ettermiddag er ytterligere 53 elever og 11 ansatte tilknyttet 8. trinn ved skolen satt i ordinær karantene da de er nærkontakter til en ny person med påvist covid-19.

Åpen barnehage må dessverre stenge nå når barnehagene er satt på rødt nivå.

illustrasjon karantene

23 barn og 6 ansatte i ventekarantene ved Knapløkka barnehage. 15 elever og 3 ansatte i ventekarantene på Træleborg skole. 38 elever og 5 ansatte ved Kongseik ungdomsskole i normal karantene. 
 

-    Har du vært på Farmandstredet de siste syv dagene, ber vi om at du tar en koronatest, sier kommuneoverlege Per Kristian Opheim.

 

illustrasjon karantene

Elever og ansatte ved Eik skole, Ringshaug barneskole, Ringshaug ungdomsskole og barn og ansatte i Kongseik barnehage er ute av ventekarantene etter negative testsvar.

20 barn og 10 voksne er satt i ventekarantene i Skjeggestadåsen barnehage. Foreldre har blitt informert og blir oppdatert når testsvar foreligger.

 

Til toppen