Åpent for å stemme på teststasjonen

Nå er det rigget opp til å forhåndsstemme på teststasjonen vår i Stensarmen 9. Der kan de som skal teste seg for covid-19, også få mulighet til å gjøre unna stemmingen til Stortingsvalget. Formålet er å gi alle en mulighet til å stemme. Er du i karantene eller må i isolasjon, kan du ikke stemme i vanlige stemmelokaler.

Bilde av valgavlukker og personer som er kledd i smittevernutsyr - Klikk for stort bildeValgmedarbeiderne på teststasjonen er klare

Tilbudet er åpent alle dager til og med 10. september. Alle, uansett kommunetilhørighet, kan forhåndsstemme på teststasjonen. Det eneste kriteriet er at vi må vite på forhånd at du kommer. Testpersonalet må ha kontroll med hvem som oppholder seg i hallen. Har du bestilt en covid-test, vet vi at du kommer. Er du i karantene og bare ønsker å forhåndsstemme, ring oss på telefon 33 40 60 00.

Husk å ta med legitimasjon.

Mandag – fredag kl. 08.30 – 15.30
Lørdag og søndag kl. 09.00 – 14.45

Her kan du bestille covid-test.

Stemme på valgdagen

På valgdagen 13. september er det også åpent for å stemme på teststasjonen, men da er det kun for innbyggere i Tønsberg kommune. Åpningstiden er kl. 08.30 – 15.30

Hvis jeg er i karantene

For velgere som er i karantene, er teststasjonen det eneste stedet i Tønsberg du kan stemme. Det betyr at du ikke kan stemme i et vanlig stemmelokale. Du må i utgangspunktet bestille test for å kunne forhåndsstemme i hallen. Er du i karantene og bare ønsker å forhåndsstemme, ring oss på telefon 33 40 60 00.

Hvis jeg er i isolasjon

Hvis du er i isolasjon, kan du forhåndsstemme frem til 10. september. Ta kontakt med oss på telefon 33 40 60 00, så avtaler vi nærmere om hjemmestemming. Det er ikke mulig å få tilbud om hjemmestemming  på valgdagen.

Les mer om stortingsvalget på vår valgportal

Bilde av stemmeavlukker - Klikk for stort bildeAlt står klart til å forhåndsstemme