Drop-in testing ved Kiwi Gauterød i dag (27. april) fra ca. kl. 09.30

Tirsdag 27. april vil beredskapsbilen være ved Kiwi Gauterød fra ca. kl. 09.30. Bilen blir der til ca. kl. 15.00. Stikk gjerne inn om for drop-in koronatest, du trenger ikke forhåndsbestille time. Klikk for stort bildeBeredskapsbilen brukes blant annet til drop-in koronatesting. Her fra da bilen var på brygga.

Hva er beredskapsbilen?

Beredskapsbilen brukes til mange ulike formål, blant annet massetesting ved hoteller, institusjoner o.l. Når bilen ikke er ute på andre oppdrag vil vi bruke den til drop-in testing rundt om i kommunen. Den har allerede vært stasjonert på Revetal, Tolvsrød, og vil kunne dukke opp andre steder i kommunen også.

Fordi den brukes til andre formål også, vet vi ikke alltid hvor og når den vil være tilgjengelig for drop-in testing før rett før den er tilgjengelig. Tid og sted for denne typen testing vil bli annonsert så tidlig vi vet det på våre nettsider, på Facebook og i appen.