Nå gjelder nasjonale tiltak i Tønsberg

Jordklode med munnbind - Klikk for stort bilde pixabay I tillegg videreføres munnbindpåbudet. Det har formannskapet vedtatt i kveld.

Tønsberg har fortsatt en villsmitte på over 10 prosent, og en usikkerhet med tanke på nærheten til andre kommuner med høyere smitte. Derfor videreføres munnbindpåbudet en stund til.

Dersom smittesituasjonen ikke endrer seg, eller blir bedre, oppheves munnbindpåbudet automatisk fra 22. juni.

De nye retningslinjene vil gjelde fra og med tirsdag 8. juni, og de største endringene er:

• Skjenkestopp klokken 24.00
  • Maks 50 personer på innendørs arrangement uten faste tilviste sitteplasser, men likevel inntil 100 personer på innendørs arrangement som samler deltakere under 20 år som tilhører samme kommune.
  • Maks 200 personer på arrangementer innendørs hvor alle i publikum sitter på faste, tilviste sitteplasser.
  • Bowlinghaller, bingohaller, spillehaller, lekeland og lignende kan åpne.
  • Treningssentre kan holde åpent på vanlig vis

Dette gjelder i Tønsberg nå

Nasjonale retningslinjer