Nå kan du registrere positiv hjemmetest selv

Har du testet positiv på en hjemmetest, kan du nå på en enkel måte registrere den selv.  -Jeg anbefaler alle som får positiv test om å bruke denne registreringsmåten, sier kommuneoverlege Per Kristian Opheim. Da sparer vi tid  og vi kan komme raskt igang med smittesporingen.

Kommuneoverlege Per Kristian Opheim - Klikk for stort bildeKommuneoverlege Per Kristian Opheim anbefaler alle som tester positivt på en hjemmetest om å registrere den selv digitalt.

Telefonen til smittesporingsteamet har til tider vært sprengt. Derfor er vi glade for at vi har fått på plass en løsning som kan avlaste for alle telefonhenvendelsene, sier Opheim videre.

Du kan bare registrere din egen test. Foreldre kan også registrere for sine barn som er under 16 år (de som er registrert på deg i Helsenorge).  Informasjonen du fyller ut kommer rett inn til smittesporingsteamet i Tønsberg. Registereringen krever innlogging med ID-porten

Her kan du registrere positiv test