Slik bestiller / endrer du vaksinetime

De som ikke har tatt dose 1 eller 2 av koronavaksinen kan benytte seg av drop-in på Farmandstredet, frem til og med 30. november. Det er også mulig å bestille vaksinetime eller endre timen sin via Helsenorge.no.

Hvem kan bestille / endre vaksinetime?

Alle eksisterende timeavtaler kan endres på Helsenorge.no.

Når det gjelder bestilling av ny time gjelder følgende:

Dose 1: alle fra 12 år og oppover kan bestille time via Helsenorge.no

Dose 2: alle fra 16 år og oppover kan bestille time via Helsenorge.no

Merk at 16 og 17 åringer skal ha et intervall på minimum 8 uker fra dose 1 til dose 2, og at de som 18 år eller eldre trenger minimum 4 uker fra dose 1 til dose 2.

Dose 3: alle fra 65 år og oppover, kan bestille time for dose 3 via Helsenorge.no, så fremt det er minimum 5 måneder siden dose 2.

I tillegg kan alt helsepersonell, som er meldt inn fra sin arbeidsgiver, bestille time for dose 3 via Helsenorge.no, så fremt det er minimum 6 måneder siden dose 2.

Personer med nedsatt immunforsvar, som har meldt seg inn via kommunes innmelding på nettsiden kan også bestille time via Helsenorge.no

Dersom du ikke får bestilt eller endret time via Helsenorge.no kan du kontakte vaksinekontoret på e-post: vaksine@tonsberg.kommune.no eller på telefonnummer 33 31 04 10 (åpningstid 08.30 - 15.00 hverdager, 09.00 til 14.00 i helger / røde dager).