Vaksinering

• Normalt får vi nå mellom 600 og 900 vaksinedoser i uken, tallene varierer noe fra uke til uke
  • Vi kontakter deg når det er din tur
  • Vaksineringen skjer i Messehall B

Vaksinetall uke for uke

Her ser du hvor mange som blir vaksinert hver uke og hvilken aldersgruppe.

Uke 10 (08.03 - 14.03)

Uke 9 (01.03 - 07.03)
768 doser fra Pfizer og 200 doser fra AZ - dose 2 til de som fikk vaksine i uke 6 og utvalgt helsepersonell. Kun noen få i aldersgruppe 84 - 75 år blir vaksinert denne uken.

Uke 8 (22.02 - 28.02)
786 doser fra Pfizer og 500 doser fra AZ - dose 2 til de som fikk vaksine i uke 5 og utvalgt helsepersonell. Kun noen få i aldersgruppe 84 - 75 år denne uken.

Vaksinedoser - tidligere uker

Hvordan få vaksinen?

Du trenger ikke kontakte fastlegen eller kommunen for å bestille time eller sette deg på venteliste. I Tønsberg blir alle innkalt etter tur, og du velger i innkallingen om du ønsker vaksine eller ikke. Hvis du ikke har mulighet til å komme til timen du har fått, får du en ny innkalling i neste runde. Det er ikke mulig å ringe eller sende e-post for å endre time.

Innkalling

Slik får du innkalling

Prioriteringsrekkefølge

Vi får informasjon fra din fastlege om du tilhører en risikogruppe og skal prioriteres for vaksine.

Prioriteringer vaksine

Hvis du trenger transport til Messehallen

Hvis du ikke har familie eller andre som kan kjøre deg til vaksinasjonssenteret i Messehall B eller mulighet til å bruke offentlig kommunikasjon, kan du kontakte Frivilligsentralen i Tønsberg kommune. Frivilligsentralen kan kontaktes mellom kl. 10.00 – 14.00 hver ukedag. Da blir du koplet til en frivillig som kan bistå deg med kjøring.

Telefon 903  65 350 og 33 31 24 14.

Når du får hjelp fra en frivillig gjennom frivilligsentralen  er regelen at du betaler kr.4.- per km. til den frivillige.

Parkering for funksjonshemmede

• Det er begrenset antall parkering for funksjonshemmede.
  • Det er mulighet og bli sluppet av ved inngang til hallen, bilen må da kjøre videre og parkere.

Rullestoler tilgjengelig i Messehallen

Det er noen rullestoler (3-4) til utlån i hallen.

Vær ute i god tid

Når du har fått time, er det viktig at du beregner god tid, slik at du kommer presis til tiden.

Spørsmål og svar om vaksine

Spørsmål og svar vaksine

Her skjer vaksineringen

Messehall B er vaksinasjonssted i Tønsberg (se kart lenger ned på siden). Der er det kapasitet til å vaksinere 1000 personer per dag.

Vi oppfordrer pårørende til å hjelpe sine til å komme til Messehallen.