Leve best mulig – lengst mulig

Har du tenkt på hvordan du kan leve best mulig lengst mulig? Det har Tønsberg kommune, og nå inviteres de som er på vei inn i sent voksenliv til den spennende konferansen «Endelig voksen» der målet er å gi gode råd, informere og inspirere til å møte fremtiden.

Ridofranz/ Istock

Tønsberg kommune og Digihjelpen inviterer deg som vil lære mer om hvordan vi kan leve best mulig lengt mulig til konferanse 26. oktober 2022 på Hotell Klubben i Tønsberg. Konferansen er for de som vil lære mer for å ruste seg selv på årene som kommer, og for de som jobber med målgruppen gjennom ulike tilbud og tjenester. Konferansen inkludert lunsj koster 200 kroner.

-Dette gleder vi oss til. På scenen vil vi få besøk av kjente og kjære Trond-Viggo Torgersen. Lars Martin Myhre vil være på plass med gitaren. Fra universitetet i Sørøst-Norge vil professor Grethe Eilertsen og flere andre dyktige fagpersoner ta opp temaer som blant annet psykisk helse og trivsel, lysets betydning, syn og hørsel. Det vil også bli gode samtaler og diskusjoner fra scenen, sier ordfører i Tønsberg kommune Anne Rygh Pedersen.

I tillegg til et spennende program vil det være mulighet for å besøke stands med presentasjon av fremtidens velferdsteknologi og snakke med representanter fra kommunen og frivilligheten i pausene.

På denne siden ser du foreløpig program

Tønsberg kommune ser en dreining i fremtidens eldreomsorg. Vi lever lengre og lengre, vi har lyst til å bo lengst mulig hjemme og vi ønsker å leve et godt og sosiale liv.

- En av de tingene vi ser er at vi i større grad må ta ansvar for egen alderdom. I tillegg har vi i Tønsberg et rikt organisasjonsliv og frivillige som vil være med på å bidra i dette arbeidet og kommunen forbereder seg på å gjøre endringer som kreves. Vi håper denne konferansen kan være en inspirasjon, og kan gjøre at flere får noen gode råd på veien, sier ordføreren oppfordrende.

HER kan du lese mer allerede nå. Påmeldingen åpner 1. september.