Markering av Frigjørings- og veterandagen i Tønsberg 8. mai

Lørdag 8. mai klokken 13.00 vil det være en markering av Frigjørings- og veterandagen i Minneparken ved Domkirken. Klikk for stort bilde

Program for dagen

Velkommen ved ordfører Anne Rygh Pedersen
Tale ved Odin Johannessen, tidligere sjef for Hæren
Kransenedleggelse
Medaljeseremoni
Musikalsk innslag ved Marinemusikken

Smittevern

• I henhold til gjeldede smittevernstiltak vil det være et begrenset antall plasser under arrangementet.
  • I henhold til nasjonale retningslinjer for arrangement, tillates kun deltakere fra Tønsberg Kommune  Personer som er syke eller har symptomer skal ikke delta under arrangementet.

Klikk for stort bildeDenne parken ligger ved Quality Hotel Klubben ned mot havnebassenget. Her finner du skulpturen "Mor og barn" av billedhugger Gustav Vigeland, innkjøpt av kommunen i 1953. Videre er det her en minnetavle i mosaikk over de falne under 2. verdenskrig, innkjøpt av kommunen i 1953 av billedhugger Per Vigeland.