Nå vaksineres 12 til 15-åringer

Nå vaksineres 12 til 15-åringer

Vi gir nå tilbud om vaksine mot covid-19 til barn i alderen 12 til 15 år. Alle foresatte har fått eller får melding fra sin skole med den samme informasjonen som er gjengitt her. Planlagt oppstart av vaksinering er i uke 37. Bilde av sprøyte - Klikk for stort bilde

Fyll inn skjema!

Hvis du ønsker at ditt barn skal vaksineres, ber vi om at du fyller inn dette digitale skjemaet:

Registreringsskjema vaksinering av barn fra 12 til 15 år

Her registrerer du barnets navn, personnummer, skole, klassetrinn, og kontaktinformasjon til en foresatt.

Frist for å sende inn skjemaet er onsdag 8. september kl. 09.00.

OBS! Personer under 16 år som har gjennomgått Covid-19 (positiv PCR test) skal ikke vaksineres.

Hvordan vil vaksineringen gjennomføres?

Vi gir tilbud til alle som går på skole i Tønsberg, selv om de bor i andre kommuner. Detaljene om gjennomføringen av selve vaksineringen vil komme senere denne uken. Foreløpig er planen at vi setter opp busser fra hver skole, og vaksinerer i Messehall B. Dersom noen foreldre ønsker å være med under vaksineringen, vil det bli mulighet for det.

Vi jobber for å kunne starte vaksineringen i uke 37, med de vaksinene vi har tilgjengelig. Denne gruppen vil kun få tilbud om Pfizer Comirnaty vaksinen, på de dagene vi vaksinerer i Messehall B. For de som ikke kan vaksineres i uke 37 eller 38, vil vi komme tilbake med tilbud for de i ukene som kommer.

Hvis du har spørsmål om vaksineringen av barn mellom 12 og 15 år, kan du gjerne ta kontakt med vaksinekontoret på tlf. 33 31 04 10 (åpningstid 08.30 - 15.00 hverdager, 09.00 til 14.00 i helger / røde dager). Har du medisinske spørsmål må du ta kontakt med din fastlege.

Vi trenger samtykke

Vi kan ikke vaksinere personer før de er fylt 12 år. Alle under 16 år må medbringe samtykkeskjema til vaksinehallen, signert av foresatte. Ved delt foreldreansvar må begge foresatte samtykke til vaksinering av barnet.

Klikk her for å åpne samtykkeskjemaet. (PDF, 548 kB)

Til toppen