Parkeringen i messeområdet bør forbeholdes de som skal vaksineres

Parkeringen i messeområdet bør forbeholdes de som skal vaksineres

-Vi ønsker at de som har fått time for vaksine skal få så kort vei å gå som mulig, derfor ber vi om at alle andre kan finne alternative parkeringsteder, sier ordfører Anne Rygh Pedersen.

Klikk for stort bildeOrdfører Anne Rygh Pedersen

Den første helgen i vinterferien var det til tider kaotiske tilstander på parkeringen i messeområdet (der tivoliet pleier å være). Plassen er hovedparkeringen til de som skal vaksinere seg i messehall B. I helger og nå som vinterferien har startet, ser vi at det blir for stort trykk på parkeringsplassen, når også de som skal benytte det flotte rekreasjonsområdet kommer med sin bil, forklarer Rygh Pedersen.

De som vaksineres nå har høy alder og Rygh Pedersen synes det er viktig at de får førsteretten til denne parkeringsplassen som ligger nærmest vaksinehallen. Alternativer for alle andre er på andre siden av hovedveien, f.eks ved gressbanen, sier hun videre

Rygh Pedersen er helt sikker på at folk har forståelse for dette, og takker for hjelpen.

Kart over messeområdet - Klikk for stort bildeOrdfører oppfordrer alle andre enn de som skal vaksineres om å finne andre parkeringsplasser enn i messeområdet (organge nål). Alternativ parkering kan være ved gressbanen.  

Til toppen