Ravi-konsert og pølsefest på torvet!

- Finn fram varme klær og bli med på åpningen av nye Tønsberg kommune, sier ordfører Anne Rygh Pedersen. Lørdag 11. januar inviteres innbyggerne til Ravi-konsert, dans og gratis pølser på torget.Klikk for stort bilde

1. januar 2020 blir Re og Tønsberg én kommune. Det skal feires med innbyggerfest på torget.

- Vi ønsket å markere åpningen av den nye kommunen med et arrangement som er gratis, åpent og tilgjengelig for alle. Jeg håper folk finner fram vinterjakka og blir med på å feiringen, sier ordfører Anne Rygh Pedersen.

Ravi

Det blir konsert med Ravi, danseshow med dansere fra Extend, og gratis pølser til alle som møter opp på torget.

- Vi syns det er litt stas at Ravi kommer. Han er jo en av de største artistene Tønsberg har fostret, og jeg vet at han gleder seg til å spille i hjembyen. Pølsene er det politikere fra det nye kommunestyret som skal dele ut, sier Rygh Pedersen.

Se arrangementet på Facebook.

Hvor: Tønsberg torv
Når: Lørdag 11 januar kl. 13.00

Festforestilling på Oseberg kulturhus

Det blir også et gratis åpningsarrangement på Oseberg kulturhus fredag 10. januar. Der vil blant andre Lars Martin Myhre, Linda Kvam, Swing It Dixieband og Ila Auto innta scenen, og Dagrun Anholt er konferansier.

- Alle er velkommen! Vi håper å fylle Oseberg kulturhus denne kvelden. Billettene er gratis, og det er førstemann til mølla, sier Rygh Pedersen.

Billetter er tilgjengelig her fra 3. desember.

Hvor: Oseberg kulturhus
Når: Fredag 10. januar kl. 17.00