Skal vi møtes på Revetal?

Nå skal uterommene på Revetal bli bedre. Målet er å skape plasser hvor folk vil møtes. Alle som bryr seg om Revetal sentrum inviteres derfor til dialogmøte for å diskutere hvordan pengene best kan brukes for å skape de beste møteplassene, aktivitet og hyggelige uterom for de som bor der, driver næring og er på besøk.

Revetal sentrum - Klikk for stort bilde

-Vi gleder oss til å skape noe sammen som er med på å styrke Revetal sentrum. Pengene skal brukes på fysiske tiltak i sentrumskjernen. Det kan for eksempel bety at vi kan lage flere hyggelige sitteplasser i parken og skape aktivitetsområder som trekker til seg barn, unge og eldre. Kanskje en petanque-bane, et dyrkingsområde eller en lekepark? Målet er rett og slett å gjøre det mer attraktivt å møtes ute, sier samfunnsutvikler i Tønsberg kommune Marthine Søyland Hoel.

Politikerne har bevilget 1,5 million til nye tiltak på Revetal, og avsatt for ytterligere 750.000 kroner i tre år fremover.

-Det er en ganske unik posisjon å ha pengene klare. Nå vil vi snakke med de som vil bruke uteområdene om hva de ønsker seg, og så kan vi igangsette raskt. Vi er helt avhengig av innspill, og derfor inviterer vi til dialogmøte, forklarer Søyland Hoel.

Revetal sentrum er i dag et attraktivt lokalsenter som rommer mye, blant annet bibliotek, spisesteder, helsehus, leiligheter og butikker. Det ligger også tett på skoler og boligområder.

-Det er mange dyktige aktører som driver næring her, og vi vet at det er mange som er opptatt av utviklingen av Revetal. Det har vært supre initiativ med blant annet snekkerverksted og «Revetal hagen». Kanskje det er et engasjement vi kan spille videre på? Det skjer så mye bra inne i bygningene, og vi gleder oss til å gå i dialog med alle disse om hvordan vi skal skape uterom som gjør at folk har lyst til å møtes, også utendørs. Vi håper det kommer mange på vårt dialogmøte, oppfordrer Søyland Hoel.

 

Dialogmøte om sentrumsutvikling på Revetal: 

Les ned invitasjonen her (PDF, 403 kB)

Når: Tirsdag 7. februar kl. 18.00-19.30

Hvor: Revetal Bibliotek.

For hvem: Beboere, næringsdrivende, grunneiere, besøkende og ansatte på Revetal

Ved spørsmål ta kontakt med Marthine, prosjektleder i kommunen
E-post: marthine.soyland.hoel@tonsberg.kommune.no 
Telefon: 958 31 855