Skapte julestemning på rådhuset

Skapte julestemning på rådhuset

10 julehjerter er hengt opp over hovedinngangen på Tønsberg rådhus. Mandag formiddag besøkte åtte barn fra Knapløkka barnehage rådhuset for å skape julestemning. Mennesker som står ved inngangen til Tønsberg rådhus - Klikk for stort bildeWilliam Uhre, Frida Funnemark, Maja Grytnes, Magnus Neslow Nordheim, Estelle Nelvik, Fredrik Starkloff, Iben Berg-Landfald og Lisa Meskozadeh overrakte 10 julehjerter til rådhuset. Med seg hadde de barne- og ungdomsarbeidercharlotte Borsheim og Knut Thuve Jørgensen, og styrerne Marie Bru og Margaret Johansen. Kommunalsjef Espen Riiser til høyre.  

.

- Dette er en utrolig hyggelig tradisjon. Hjertene er kjempefine, og henger der til glede for alle som besøker rådhuset vårt. Derfor vil jeg si tusen takk til alle barnaVaktmester henger opp hjerter - Klikk for stort bildeVaktmester Kjell-Erik Fogstad sørget for at hjertene kom på plass. som har vært med på å lage hjertene, og til dere som kom hit i dag for å levere dem, sier Espen Riiser, kommunalsjef for oppvekst og læring i Tønsberg kommune. 

Alle barna i Knapløkka barnehage har vært med på å lage julehjertene, og barna på avdeling Låven fikk være med da vaktmester Kjell-Erik Fogstad hengte dem opp. Da hjertene var på plass, fikk de servert pepperkaker og smultringer som takk for innsatsen.

Barn i byen

- Nå gleder vi oss til onsdag. Da er det klart for "Barn i byen", og da skal brannvesenet pynte juletreet på torvet med hjerter fra alle barnehagene, sier Riiser.  

Barnehagebarn får pepperkaker på rådhuset - Klikk for stort bildeDet smakte med pepperkaker og smultringer som takk for innsatsen!  

Til toppen