Skoler og barnehager stenges

Alle skoler og barnehager i Tønsberg kommune holder stengt i to uker fra i dag.

Klikk for stort bilde Tønsberg kommune forholder seg til retningslinjer gitt av regjeringen og nasjonale helsemyndigheter for å begrense spredningen av koronaviruset covid 19.

Også kulturskolen og Tønsberg Læringssenter er stengt, og all undervisning opphører inntil videre. Alle avdelinger av Tønsberg og Færder Bibliotek holdes også stengt.

Barnepass til ansatte i kritiske funksjoner

Personer som er omfattet at helsedirektoratets definisjon av ansatte i kritiske samfunnsfunksjoner, og som ikke har andre muligheter for barnepass, kan levere barn opp til 12 år i skole og barnehage som vanlig.

Beredskapsutvalget anser at følgende 15 funksjoner er kritiske for samfunnet

• Styring og kriseledelse
  • Forsvar
  • Lov og orden
  • Helse og omsorg
  • Redningstjeneste
  • IKT-sikkerhet i sivil sektor
  • Natur og miljø
  • Forsyningssikkerhet
  • Vann og avløp
  • Finansielle tjenester
  • Kraftforsyning
  • Elektroniske kommunikasjonstjenester
  • Transport
  • Satellittbaserte tjenester
  • Apotekene

Det vil også bli tilbudt en ordning med barnepass for barn med særlige omsorgsbehov som ikke kan ivaretas på andre måter når barnehager og skoler er stengt. Barnehage- og skoleledelsen utformer løsninger for dette.

Alle ansatte i skoler og barnehager som er friske og ikke omfattet av generelle karantenebestemmelser møter på jobb som vanlig.

Tønsberg kommunes samleside for koronaviruset.