Vanningsrestriksjoner

For at alle abonnenter skal få vann ved høyt sommerforbruk, er det innført vanningsbegrensninger fra mandag 18. mai til fredag 21. august.

Klikk for stort bilde

Vanning kan skje på følgende dager etter forbokstav i familie-/boretts-/sameiets navn i tidsrommet kl 18.00 - 23.00:

A–G: tirsdag og fredag

H–L: onsdag og lørdag

M–Å: mandag og torsdag

Plenvanning med spreder er ikke tillatt!

Til annen vanning (f. eks større bed) tillates kun en spreder pr. eiendom og vannslangen skal være frakoplet utenom vanningsdagene.

Det er selvfølgelig lov til å vanne med kanne hver dag.

Vanning med åpen slange er forbudt.

Fritidsboliger/hytter kan vanne på lik linje som fastboende.

Det kan gis dispensasjon for vanning av nysådd  plen eller ferdigplen. Søknad sendes til kommunen.

Borettslag

Borettslag og sameiet har vanningsdag etter borettslagets/sameiets navn.

Automatisk vanningsanlegg

Bruk av automatiske vanningsanlegg krever spesiell tillatelse fra Tønsberg kommune.

Automatiske vanningsanlegg kan brukes innenfor deres vanningsdager i tidsrommet bestemt av kommunen.

Gårdbrukere og gartnere

Gårdbrukere og gartnere som har vanning etter vannmåler, kan vanne etter avtale med kommunen.

Brannutrykning

NB! Ved brannutrykning må all vanning stoppes.

Henvendelser

Teknisk Drift i Tønsberg kommune, telefon 33 34 88 00.