Velkommen til nye Tønsberg ishall og Maier Arena!

Endelig er ventetiden over. 1. november overtok kommunen ishallen og Maier Arena fra entreprenør, og allerede én uke etter overtakelsen ble det arrangert hjemmekamp i den nye hallen.

Klikk for stort bildeTønsberg kommune inviterer alle til åpning av det nye anlegget lørdag 14. desember kl 12. Det vil være snorklipping, oppvisning av ulike aktiviteter og mulighet til å se hva skøyteidrettene kan tilby av aktivitet den kommende vinteren. Hold av datoen.

Ishallen er åpen for publikum lørdager og søndager til bestemte tider. Klikk her for å se når ishallen er åpen for publikum.

Det rettes en stor takk til alle som har bidratt i prosjektet, ikke minst til kommunens driftspersonell. Arbeidet med å legge god is på utendørsanlegget Maier Arena er nå i gang. Det kommer nærmere informasjon om når  isen på Maier Arena er klar for bruk

Husk å bruke hjelm.

Velkommen skal dere være!