Vi trenger helsepersonell til korona-testing!

Tønsberg kommune har blitt pålagt å etablere teststasjon ved karantenehotellet som nå opprettes på Oslofjord Convention Center (Brunstad). I den forbindelse har vi behov for helsepersonell og det må på plass raskt!

Klikk for stort bildeMartine Gran, stabsleder mestring og helse

Mindre enn en uke til oppstart

Vi planlegger oppstart allerede fra 16. juni. Det settes i første omgang opp drift for en måned, men det kan bli aktuelt å utvide dette. Vi har behov for 5-10 personer, litt avhengig av hvor mye hver enkelt kan jobbe. Derfor ber vi nå om at tilgjengelig helsepersonell tar kontakt.

- Vi vil gjerne komme i kontakt med de som er utdannet helsepersonell. Både de som vil ha en fulltidsjobb i sommer, men også helsepersonell som vil ta ekstra vakter. Første-års sykepleiestudenter kan også være aktuelle for denne jobben, forteller Martine Gran som er stabsleder innen mestring og helse.

Forenklet ansettelsesprosess

Siden oppstart må skje såpass raskt vil det ikke være tid til en ordinær ansettelsesprosess og derfor ber vi om at de som er interessert tar kontakt via e-post eller telefon.

- Vi vil selvsagt snakke med aktuelle kandidater og sjekke at de har den kompetansen vi trenger, men i første omgang må vi få en del navn på blokka, sier Gran.

Hun ber de som er interessert om å ta kontakt og oppgi kort hvem de er, hva slags bakgrunn de har og hvor mye de kan jobbe.

Kontaktinformasjon:

De som er interessert kan ta kontakt med:

Martine Gran
Stabsleder Mestring og helse