Vil bruke all tid på covid-19-situasjonen

Ordfører Anne Rygh Pedersen avlyser alle planlagte avtaler de nærmeste to ukene.

Ordfører Anne Rygh Pedersen - Klikk for stort bilde Tønsberg Arbeiderparti

- Jeg ønsker å ha fullt fokus på å bidra til håndteringen av situasjonen vi er inne i, og kommer til å bruke all min tid på dette, sier Rygh Pedersen.

Avlyser politiske møter

Tønsberg kommune kommer også til å avlyse alle fysiske politiske møter i samme periode. Nødvendige møter blir gjennomført på nett eller via telefon.

Sparer ressursene

Kommunen har også innført utstrakt bruk av hjemmekontor og telefonmøter for å hindre smitte, og at mange ansatte blir syke på en gang. Deler av ledergruppa og varaordfører sitter også utenfor kommunehuset, for å unngå at hele ledelsen av kommunen blir syke eller må i karantene.

- Vi er forberedt på at denne situasjonen kan vare over tid, og er derfor opptatt av å spre ressursene for å sikre best mulig ledelse og drift av kommunen, forklarer Rygh Pedersen.