Vil du drive Skallevold camping? Tilbudsfrist 31.01.2020

Tønsberg kommune leier ut driften av Skallevold camping for perioden 2020 til og med sesongen 2025, med mulighet for forlengelse opp til fire år.

Om campingplassen

Campingplassen ligger ved sjøen på Skallevold og ca 7,4 km fra Tønsberg sentrum som blant annet kan by på kulturopplevelser, shopping og servering. Eiendommen har et areal på cirka 9 mål. Skallevoldstranda har en lang og flott sandstrand som er godt besøkt på sommeren med sine grønne sletter, lekeplass og gode rekreasjonsmuligheter.

Fasiliteter

I tillegg til uteplassen for campingenheter består campingplassen av:

• bolighus med to leiligheter og resepsjon
  • moderne sanitæranlegg med blant annet felleskjøkken for gjestene
  • tre leiligheter for utleie.

Kiosk

Som driver av Skallevold camping vil du også få ansvaret for å drive kiosken på Skallevoldstranda.

Tilbudsgrunnlaget

Tilbudsfrist er 31.01.2020.

Spørsmål og svar

Spørsmål med svar (PDF, 8 kB)  vedlegg 1 - til drift av Skallevold camping