Vil du drive Skallevold camping?

En unik mulighet for deg med erfaring som ønsker å drive Skallevold camping for denne sommersesongen, med mulighet for forlengelse. 

Vi søker en driver for perioden 01.05.2019 til 15.09.2019.

Kommunen ønsker at campingen skal være i drift i sesongen 2019 før en permanent driver skal overta. Utlysning av den permanente driften vil komme etter avsluttet sommersesong 2019. Driveren for sommersesongen 2019 vil etter en eventuell søknad være en aktuell kandidat til den permanente driften, avhengig av driftsresultater fra sommersesongen 2019.

Det er mulighet for å drive kiosken på stranda, og dette kan være en kilde til ekstra inntekt for driveren.

Driver betaler kommunen en sesongleie etter nærmere avtale og står for ellers alle kostnader tilhørende driften som

  • innkjøp 
  • kostnader til lønn av eventuelt personale 
  • strøm og andre driftskostnader som betalingsterminaler  
  • nødvendig driftsutstyr 

Skallevold camping, med Skallevoldstranden som nabo, er en familievennlig campingplass med gjester som vender tilbake år etter år. Inne på området er det lagt til rette for teltplasser, bobil-/ campingvognplasser samt at det er tre delikate utleieleiligheter med tilhørende verandaer.

Det er et flott sanitæranlegg i servicebygget, som også inneholder kjøkken og vaskerom til bruk for gjestene. På området ligger det et bolighus hvor resepsjonen er tilknyttet. I bolighuset er det i tillegg til et oppholdsrom i 1. etasje en umøblert leilighet i 2. etasje, som driver fritt kan benytte seg av. 

Driver må sørge for at alle lovpålagte oppgaver, forpliktelser og godkjenninger for camping- og utleievirksomhet følges. Det kan nevnes blant annet

  • brannforskrifter 
  • serveringsloven
  • folkehelseloven med mer

Tønsberg kommune vil på et nærmere tidspunkt legge frem vilkår for leie og drift av Skallevold camping inkludert tre utleieleiligheter, dette gjøres delvis i samarbeid med ny driver. 

Merk søknaden med «Drift av Skallevold camping 2019» Søkere vurderes fortløpende. Det forutsettes at driveren har erfaring med drift av campingplass eller nærliggende virksomhet for å bli vurdert.

Eventuelle spørsmål rettes til Pernille Hanssen, Eiendomsutvikling. Telefon 48 29 64 24

E-post: pernille.romoren.hanssen@tonsberg.kommune.no  

Søknad med relevante dokumenter sendes
postmottak@tonsberg.kommune.no innen 03.04.19.

 

Barn på strand - Klikk for stort bilde