Vil du være med å skape visjonen til nye Tønsberg?

Vi søker etter innbyggere fra Re og Tønsberg kommune som har lyst til å delta under visjonskonferansen 27.mars 2019 kl 17.00 - 21.00 i Tønsberg.

bilde av far og datter som snakker sammen i senga - Klikk for stort bilde

- En visjon skal identifisere et felles mål å strekke seg mot. For at en visjon skal ha en verdi, er det viktig at flest mulig har et eierskap til den, og både innbyggere, politikere og de som jobber i kommunen må kjenne til den og kunne bruke den. Visjonen skal både skape identitet og stolthet, og samtidig si noe om hvordan vi vil at den nye kommunen skal være, sier Trond Wifstad.

Han er rådmann i Re kommune, og leder arbeidsgruppa som har ansvar for å utvikle visjon og verdigrunnlag for den nye kommunen når Re og Tønsberg slår seg sammen. Dette skal gjøres gjennom tre store dialogkonferanser der både ansatte, innbyggere og ungdom inviteres til å delta.

- På hver av disse konferansene skal deltakerne sette ord på hva de opplever som styrker suksesskriterier ved sin kommune i dag. Samtidig skal de si noe om hvilke styrker og verdier man ønsker å vektlegge i den nye kommunen. Det blir én konferanse for ansatte i de to kommunene, én konferanse for barn og unge, og én konferanse som er åpen for innbyggere som ønsker å delta. I tillegg vil politikerne i Re og Tønsberg fordeles ut som deltakere på alle disse konferansene, sier Wifstad.

Vi trenger deg og ditt perspektiv!

Meld din interesse ved å fylle ut skjemaet under innen 1. mars 2019!

Ja, jeg ønsker å være med på visjonskonferansen for nye Tønsberg 27. mars

Vi trenger din e-postadresse for å sende deg svar om deltakelse på visjonskonferansen.

Når du sender inn skjema, samtykker du samtidig i vår personvernerklæring. https://www.tonsberg.kommune.no/personvernerklaring/

Felt merket med * må fylles ut

Tilsendt bekreftelse

Du som har sendt inn skjemaet over vil få bekreftelse på e-post om du er plukket ut, samt informasjon om tid og sted etter påmelding. Vi har begrenset antall plasser og vi selekterer i forhold til bostedsadresse og alder. Kriterier for å kunne delta er å ha folkeregistrert adresse i Tønsberg eller Re kommune og fylt 18 år. Vi arrangerer egen ungdomskonferanse for ungdomskolene og videregående skoler.

Finne svar

Vi skal svare på følgende fokusspørsmål under konferansen:

“Hvordan kan vi sammen skape en kommune som oppleves spesielt god å bo, leve og arbeide i?”

Har du et svar du gjerne vil dele med oss? Fyll ut skjemaet under!

Hvordan kan vi sammen skape en kommune som oppleves spesielt god å bo, leve og arbeide i?

Felt merket med * må fylles ut