Frivillighetens år 2022

 

I hele 2022 skal Frivillighetenes år markeres her i Tønsberg, og du kan være med å feire!

Frivillighetens år 2022 skal feires av frivillige, medlemmer, organisasjoner, kommuner, næringsliv og alle andre, både nasjonalt og lokalt, og også Tønsberg kommune skal bruke anledningen til å sette fokus på den fantastiske frivillige innsatsen som legges ned i vår kommune.

Her finner du Friskus - aktivitetskalenderen for Tønsberg!

Nyheter frivillighetens år

 • 20.05.2022

  Månedens frivillige arbeid for mai

  Nå har vi akkurat fått nyte den gode 17. mai følelsen som blant annet korpsene har gitt oss. Hva passer vel bedre at månedens frivillige arbeid for mai er i korps. Vi møtte ildsjelene Therese og Harald Linde-Nielsen i Eik og Klokkeråsen skoleorkester i dagene rundt 17. mai.
 • 28.04.2022

  Presentasjon av månedens frivillige arbeid

  Månedens frivillige arbeid for april er Tønsberg søppelplukkerlag. Vi ble med da gjengen gikk ut på søppelplukkerraid på Råel.
 • 11.04.2022

  Vil du bli aktivitetsvenn for en med demens?

  Den 26. april arrangerer vi gratis aktivitetsvennkurs i Tønsberg. Er det noe for deg? -Bli med å gi en med demens flere gode dager, oppfordrer Eva Marie Wang-Norderud, Frivilligkoordinator i Tønsberg kommune.
 • 04.04.2022

  Kurs om drift av frivillige organisasjoner

  Er du aktiv i en frivillig organisasjon? Vurderer å starte en forening? Bli med på gratis kurs om drift av organisasjoner!
 • 24.03.2022

  Inviterer til borgertog på 17. mai!

  - Vi ønsker å vise frem det fantastiske mangfoldet vi har i kommunen vår, sier Alexander Bakke Hangaas, leder av 17.mai-komiteen i Tønsberg kommune. Han håper at lag, foreninger og frivillige organisasjoner vil bli med i borgertoget på nasjonaldagen.
 • 23.03.2022

  Månedens frivillige arbeid er ....

  For mars er det IL Ivrigs hoppgruppe som er plukket ut til å få litt oppmerksomhet. Tusen takk til leder Ragnar Skinnes og dugnadsgjengen for alle timer dere legger ned for at Erik Johan, Jesper og de andre kan få drive med hoppsport. Kanskje de en dag kan få oppfylt drømmen om å få hoppe i Holmenkollen.
Til toppen