Frivillighetens år 2022

 

I hele 2022 skal Frivillighetenes år markeres her i Tønsberg, og du kan være med å feire!

Frivillighetens år 2022 skal feires av frivillige, medlemmer, organisasjoner, kommuner, næringsliv og alle andre, både nasjonalt og lokalt, og også Tønsberg kommune skal bruke anledningen til å sette fokus på den fantastiske frivillige innsatsen som legges ned i vår kommune.

Her finner du Friskus - aktivitetskalenderen for Tønsberg!

Frivillighetens år 2022 feires i hele Norge. Året er forankret i regjeringens Frivillighetsmelding. Det er Frivillighet Norge som har fått ansvaret for å planlegge og koordinere innsatsen rundt året. 

Les mer om frivillighetens år her!

 • 29.09.2022

  Tusen takk til alle frivillige i OTO

  Det er frivillighetens år, og månedens frivillige arbeid for september er Orienteringslaget Tønsberg og omegn (OTO). Vi var med på et av deres treningsløp og fikk et lite glimt av alt det de holder på med.
 • 14.09.2022 Elisabeth Paulsen

  Hvordan legge til rette for frivilligheten?

  - Vi skal lage en plan for hvordan vi kan legge enda bedre til rette for frivillig innsats, sier Elisabeth Paulsen. 24. oktober inviterer hun frivillige lag og foreninger til dialogkonferanse på Støperiet.
 • 01.09.2022

  Tusen takk til alle dere som natteravner

  Månedens frivillige arbeid for august er Natteravnene i Tønsberg. Vi ble med de på en runde i Tønsberg sentrum en lørdagskveld.
 • 02.08.2022

  Sykkelturen 2022 kom til Tønsberg

  De startet på Nordkapp 21. mai og skal ende opp i Arendaluka i midten av august. Mandag passerte de Tønsberg. Sykkelturen 2022 er blant annet et samarbeid med Norges frivilligsentraler og den er med på feiringen av Frivillighetens år.
 • 29.07.2022

  Tusen takk til alle frivillige i skjærgården vår

  Det er frivillighetens år og for juli ønsker vi å løfte frem Redningsselskapet i Tønsberg. Tusen takk for at dere gjør skjærgården vår tryggere.
 • 27.06.2022

  Tusen takk til alle frivillige som hjelper til på seniorsentrene

  Det er frivillighetens år og for juni ønsker vi å løfte frem alle de frivillige som hjelper til på seniorsentrene våre. Tusen takk til alle som bidrar med praktisk hjelp og for all hjertevarme og glede som dere sprer rundt dere.
Til toppen