Maier Arena og Tønsberg ishall

Maier arena - Klikk for stort bilde

Kort fortalt

• Maier Arena er en utendørs skøyte- og bandybane.
  • Tønsberg ishall er en innendørs ishockeybane.
  • Banene er åpne for publikum til bestemte tidspunkt i vinterhalvåret.
  • Det er mulig å leie skøyter på Maier Arena i helgene  og i enkelte ferier.

Tønsberg Ishall

Ishallen har for tiden ikke faste åpningstider for publikum.  Av og til blir det arrangert åpne dager. Følg med på denne siden og på kommunens facebookside.

Vi kommer tilbake med faste åpningstider når det blir aktuelt.

Klikk her for leie av Tønsberg ishall

Maier Arena

Maier Arenas er nå stengt for skøyteaktivitet. Banen åpnes igjen i midten av november.

Leie skøyter

Utleie av skøyter i helger fra kl. 12.00- 16.00 og i enkelte ferier.
Følg med på Facebooksiden til Maier Arena for mer informasjon.

Åpen trening

Tønsbergs Turnforening Hurtigløp har åpen rekrutttrening hver torsdag fra kl. 17.15 - 18.30. Dette passer for barn og unge fra 7 år. Det er mulighet for å låne skøyter når du deltar på disse treningene. Spørsmål og påmelding sendes til hurtiglop@tonsbergsturn.no

Retningslinjer for bruk av Maier Arena

• Sko og barnevogner er forbudt på isen.
  • Hold avstand og følg de til enhver tid gjeldende smittevernregler for Covid-19.
  • Vis hensyn til organisert aktivitet som foregår på isen.
  • Vi oppfordrer til bruk av hjelm.
  • For å ivareta hensynet til smittevern gjør vi nå tilpasninger på Maier Arena. Vi tilgjengeliggjør flere adgangssoner til isen ved å åpne porter i vantet. Skøyteløpere bes benytte alle adgangssoner og være obs på de åpne partiene i vantet, slik at alle kan ferdes trygd på isen.

Kan bli stengt på kort varsel

Ved nødvendig vedlikehold / snørydding / nedbør kan isen bli stengt på kort varsel og publikum må vike. Det er forbudt å oppholde seg på isen under ispreparering. Brytes dette må isprepareringen stanses umiddelbart.

Leie Maier Arena

Send e-post til booking@tonsberg.kommune.no ved spørsmål om leie av Maier Arena.

Følg Maier Arena på facebook

Her finner du Friskus - aktivitetskalenderen for Tønsberg!