Vi lager ny arealdel til kommuneplanen

Vi er i gang med å lage en ny, felles arealdel for Tønsberg kommune. Her kan du følge prosessen.

• 07.04.2022

Hvordan skal vi utvikle lokal- og områdesentrene?

Nå sparker kommunen i gang diskusjonen om hvordan Tønsberg sentrum, lokalsentrene og områdesentrene skal utvikles videre. Du kan følge møtet 21. april direkte på kommunens nettsider!
  • 25.03.2022

Se innspillene til kommuneplanens arealdel

Torsdag 24. mars presenterte bedrifter, organisasjoner og privatpersoner sine innspill til kommuneplanens arealdel. Du kan se møtet i opptak her.
  • 22.03.2022

Nytt møte om kommuneplanens arealdel

Nok en gang skal bedrifter, organisasjoner og privatpersoner få presentere sine arealinnspill til kommuneplanens arealdel. Møtet finner sted på Støperiet 24. mars kl 10.30, og du kan følge møtet direkte på kommunens nettsider.
  • 04.03.2022

Se opptak av innspillsmøtet

10. februar ble det arrangert et innspillsmøte i forbindelse med arbeidet med kommuneplanens arealdel.
  • 08.02.2022

Følg møtet om kommuneplanens arealdel

Torsdag 10. februar skal bedrifter, organisasjoner og privatpersoner få presentere sine arealinnspill til kommuneplanens arealdel. Du kan følge møtet direkte på kommunens nettsider.
  • 14.12.2021

Starter arbeidet med kommuneplanens arealdel

- Kommuneplanens arealdel skal sørge for at vi utvikler arealene våre på bærekraftig og demokratisk måte, sier virksomhetsleder Magnus Martin i Tønsberg kommune. Nå håper han at flest mulig vil bidra i prosessen frem til arealdelen skal vedtas før sommeren 2023.

Steinar Lien
Ansvarlig for kommuneplanens arealdel