Vi lager ny arealdel til kommuneplanen

Vi er i gang med å lage en ny, felles arealdel for Tønsberg kommune. Her kan du følge prosessen.

Nyheter kommuneplanens arealdel

• 24.05.2022

Ønsker konsekvensutredning av 30 arealinnspill

15. juni skal politikerne ta stilling til hvilke innspill som tas med i det videre arbeidet med kommuneplanens arealdel. Administrasjonen i kommunen anbefaler konsekvensutredning av 30 innspill.
  • 07.04.2022

Hvordan skal vi utvikle lokal- og områdesentrene?

Nå sparker kommunen i gang diskusjonen om hvordan Tønsberg sentrum, lokalsentrene og områdesentrene skal utvikles videre. Du kan følge møtet 21. april direkte på kommunens nettsider!
  • 25.03.2022

Se innspillene til kommuneplanens arealdel

Torsdag 24. mars presenterte bedrifter, organisasjoner og privatpersoner sine innspill til kommuneplanens arealdel. Du kan se møtet i opptak her.
  • 22.03.2022

Nytt møte om kommuneplanens arealdel

Nok en gang skal bedrifter, organisasjoner og privatpersoner få presentere sine arealinnspill til kommuneplanens arealdel. Møtet finner sted på Støperiet 24. mars kl 10.30, og du kan følge møtet direkte på kommunens nettsider.
  • 04.03.2022

Se opptak av innspillsmøtet

10. februar ble det arrangert et innspillsmøte i forbindelse med arbeidet med kommuneplanens arealdel.
  • 08.02.2022

Følg møtet om kommuneplanens arealdel

Torsdag 10. februar skal bedrifter, organisasjoner og privatpersoner få presentere sine arealinnspill til kommuneplanens arealdel. Du kan følge møtet direkte på kommunens nettsider.

Magnus Robert Campbell
Seniorrådgiver