Nyheter kommuneplanens arealdel

15. juni skal politikerne ta stilling til hvilke innspill som tas med i det videre arbeidet med kommuneplanens arealdel. Administrasjonen i kommunen anbefaler konsekvensutredning av 30 innspill.

Nå sparker kommunen i gang diskusjonen om hvordan Tønsberg sentrum, lokalsentrene og områdesentrene skal utvikles videre. Du kan følge møtet 21. april direkte på kommunens nettsider!

Torsdag 24. mars presenterte bedrifter, organisasjoner og privatpersoner sine innspill til kommuneplanens arealdel. Du kan se møtet i opptak her.

Nok en gang skal bedrifter, organisasjoner og privatpersoner få presentere sine arealinnspill til kommuneplanens arealdel. Møtet finner sted på Støperiet 24. mars kl 10.30, og du kan følge møtet direkte på kommunens nettsider.

10. februar ble det arrangert et innspillsmøte i forbindelse med arbeidet med kommuneplanens arealdel.

Torsdag 10. februar skal bedrifter, organisasjoner og privatpersoner få presentere sine arealinnspill til kommuneplanens arealdel. Du kan følge møtet direkte på kommunens nettsider.

- Kommuneplanens arealdel skal sørge for at vi utvikler arealene våre på bærekraftig og demokratisk måte, sier virksomhetsleder Magnus Martin i Tønsberg kommune. Nå håper han at flest mulig vil bidra i prosessen frem til arealdelen skal vedtas før sommeren 2023.