Anders Madsens gate

Leilighet til salgs

Vi har 1 leilighet til salgs i Anders Madsens gate, beregnet på unge mellom 18 og 34 år. Den er på 45 m2 og ligger i 3. etasje. 

Her kan dere se leiligheten på FINN.no

Viktig å lese før du søker om å kjøpe leiligheten

For at søknaden skal bli godkjent, må søker legge ved kopi av Skatteoppgjøret for 2022 og Finansieringsbevis i søknadsskjemaet innen søknadsfristen.  Alternativ til Skatteoppgjør er utkast til skattemeldingen for 2022 dersom skatteoppgjøret for 2022 ikke foreligger.

Dersom søker oppfører en medsøker i søknadsskjemaet, må medsøker også legge ved kopi av Skatteoppgjøret for 2022 og Finansieringsbevis i samme søknad innen søknadsfristen. Alternativ til Skatteoppgjør er utkast til skattemeldingen for 2022 dersom skatteoppgjøret for 2022 ikke foreligger.

Søk om å kjøpe leiligheten fra dette skjemaet

Søknadsfrist: Onsdag 13. desember 2023.

Anders Madsens gate er et unikt boligkonsept for unge i Tønsberg. Midt i sentrum har Tønsberg kommune bygget leiligheter for unge som mangler egenkapitalen som skal til for å få lån.

Tønsberg kommune har bygd 26 leiligheter midt i sentrum beregnet for unge mellom 18 og 34 år som ikke har tilstrekkelig egenkapital. Ved kjøp av en av disse leilighetene garanterer kommunen for egenkapitalen. Det betyr at man kan få lån i banken selv om man ikke har spart opp nok penger til å oppfylle kravet om 15 prosent egenkapital.

Dersom dette ikke er tilstrekkelig, enten fordi du har for lav inntekt eller fordi du har noe gjeld fra før, tilbyr også kommunen et konsept hvor du kan leie først og kjøpe senere når banken er villig til å gi lån.

Kontakt oss

Anne Cecilie Fosaas
E-post
Telefon 33 34 89 56
Til toppen