Anders Madsens gate

3 leiligheter til salgs

Nå har vi 3 leiligheter til salgs. 2 av leilighetene er på 44m2 og ligger i 1. og 3. etasje. Vi har også en leilighet til salgs på 57m2 og den ligger i 2. etasje.

Søknaden må være fullstendig med alle vedlegg for at den skal bli tatt i betraktning. 
 

Se annonsen for 44 m2, 1. etasje på finn.no

Se annonsen for 44 m2, 3. etasje på finn.no

Se annonsen for 57 m2, 2. etasje på finn.no

 

Fyll ut dette skjemaet hvis du ønsker å kjøpe bolig.

Alle de andre leilighetene er solgt eller utleid. Når det blir noen ledige vil de bli annonsert både her og på Finn. Det er ikke mulig å sette seg på venteliste. 

Anders Madsens gate er et unikt boligkonsept for unge i Tønsberg. Midt i sentrum har Tønsberg kommune bygget leiligheter for unge som mangler egenkapitalen som skal til for å få lån.

Tønsberg kommune har bygd 26 leiligheter midt i sentrum beregnet for unge mellom 18 og 34 år som ikke har tilstrekkelig egenkapital. Ved kjøp av en av disse leilighetene garanterer kommunen for egenkapitalen. Det betyr at man kan få lån i banken selv om man ikke har spart opp nok penger til å oppfylle kravet om 15 prosent egenkapital.

Dersom dette ikke er tilstrekkelig, enten fordi du har for lav inntekt eller fordi du har noe gjeld fra før, tilbyr også kommunen et konsept hvor du kan leie først og kjøpe senere når banken er villig til å gi lån.

Kontakt oss

Erik Bjune
E-post
Til toppen