Hva er Ung Arena+?

Ung Arena+ er en tjeneste der Tønsberg kommune og Sykehuset i Vestfold jobber sammen for å bedre ungdommers psykiske helse. Tilbudet er gratis og åpent for ungdom i alderen 13–25 år som sliter med psykososiale utfordringer.

Ung Arena+ har lokaler i Prestegaten i sentrum av Tønsberg, og her er det mulig å stikke innom for drop-in-timer eller hvis du trenger noen å snakke med. Du vil alltid møte en likeperson, erfaringskonsulent eller en ansatt som du kan prate med. 

To personer sitter i en sofa og prater - Klikk for stort bilde

Noen ganger er det kanskje behov for hjelp av profesjonelle fagfolk, og i disse tilfellene vil du bli hjulpet til rett person. Vi samarbeider bredt med andre tjenester.

Ung Arena+ er et trygt, godt sted der ungdommen kan komme i kontakt med tjenesteapparatet. Samtalene og hjelpen kan være med å forebygge og hindre utenforskap. I tillegg kan vi avdekke risiko for å utvikle psykiske lidelser og/eller rusproblemer.

Helsefremmende og forebyggende aktiviteter er gjennomgripende i tjenesten, men det gis også helse- og sosialfaglig hjelp når behovet er til stede.
 

Logo for Ung Arena+ - Klikk for stort bilde

Plussen i Ung Arena+ står for å skape en helt ny tjeneste, der sykehus og kommune spiller på samme lag for å bistå ungdom videre – uansett hva de trenger hjelp til.