Aktuelt

Bane NOR planlegger et anlegg for togparkering i Tønsberg-området. Fra 21. januar til 4. mars 2020 kan du lese hvor Bane NOR anbefaler å bygge anlegget for togparkering, og fortelle hva du mener om disse planene.

Bypakke Tønsberg-regionen inviterer til to åpne møter for alle som ønsker mer informasjon om planene for mer miljøvennlig transport i og rundt Tønsberg. Det blir god anledning til å stille spørsmål til fagpersonene som har utarbeidet planene.

Ordfører Anne Rygh Pedersen og utvalgsleder Trude Viola Antonsen besøkte forrige uke Re Helsehus for å høre mer om hva de har gjort for å legge til rette for heltidskultur blant de ansatte.

I dag har de gamle telefonkioskene ved togstasjonen fått nytt innhold - bøker! I "lesekioskene" kan du låne bøker gratis eller legge igjen en bok du har hatt glede av. På den måten skal gode leseopplevelser bli lettere tilgjengelig for folk i Tønsberg.

Hilsen fra rådmann Egil Johansen.

Viktig informasjon til alle leverandører og kontraktspartnere om nye nummer og hvordan fakturaer skal sendes til den nye kommunen.

Vi er snart ny kommune og det betyr noen endringer i hvordan du kan kontakte oss.