Glade barn fra Linnestad barnehage kom med julehjerter til rådhuset

-Oi, er det rådhuset? Er det klokkespillet vi hører? Kan vi se det? Så fint kjede du har, ordfører. Dette hjertet har jeg laget. Barna fra Linnestad barnehage var i fyr og flamme og syntes det var stas med bytur da de mandag kom til rådhuset med flotte selvlagde julehjerter.

Gruppebilde av barn, og ansatte fra Linnestad barnehage sammen med ordfører Anne Rygh Pedersen - Klikk for stort bildeBarn og ansatte fra Linnestad barnehage og ordfører Anne Rygh Pedersen var fornøyd med resultatet etter at alle julehjertene var hengt opp.

Ekstra moro var det å bli tatt imot av ordføreren som til og med hadde på seg det fine ordførerkjedet. Kjedet fikk mye oppmerksomhet og ordfører Anne Rygh Pedersen mått svare på mange spørmål. Vaktmesteren hjalp til med å henge opp de fine hjertene, og nå er inngangen til rådhuset pyntet ferdig til jul. Tusen takk til de flinke barna i Linnestad barnehage. 

Tradisjon

Å henge opp julehjerter over ingangen til rådhuset er en tradisjon som startet opp da rådhuset var nytt i 2017. Barnehagene i Tønsberg bytter på å komme til rådhuset med hjertene. Ordfører er alltid på plass. Etter at hjertene er hengt opp blir barna invitert inn på rådhuset for litt godt å spise.