Sykkelturen 2022 kom til Tønsberg

Sykkelturen 2022 kom til Tønsberg

De startet på Nordkapp 21. mai og skal ende opp i Arendaluka i midten av august. Mandag passerte de Tønsberg. Sykkelturen 2022 er blant annet et samarbeid med Norges frivilligsentraler og den er med på feiringen av Frivillighetens år.

Hovedmålet med sykkelturen er å sette lys på verdien av å føle seg til nytte i samfunnet, og oppleve gode relasjoner i hverdagen. At det sykles med Rickshaw-sykler, der det er plass til to passasjerer foran, symboliserer på en fin måte at vi kan bety noe for hverandre. Lokal arrangør velger hvem som skal sitte på syklene gjennom sitt sted.

Leder for Frivillighetssentralen i Tønsberg, Annichen Pettersen, hadde ansvaret for etappen i Tønsberg. Foruten selve sykkeletappen, var det minikonsert på Midtløkken, vafler på Frivillighetsentralen i Tønsberg sentrum og det var diverse stands med frivillige organisasjoner nede ved Teigens plass.

Ordfører Anne Rygh Pedersen åpnet etappen som startet i Messeområdet. Hun passet på å uttrykke takknemmelighet over all den frivillige innsatsen som gjøres. -Uten frivillig arbeid hadde det vært mange som hadde hatt et fattigere og mindre interessant liv, sa hun i sin åpningstale.

 

Tirsdag forsetter Sykkelturen til Sandefjord.

Du kan lese mer om Sykkelturen 2022 på deres egne nettsider

Følg Sykkelturen 2022 på facebook

Les om frivillighetens år i Tønsberg

Til toppen