Relaterte nyheter for skole

Vi søker flere kunnskapsrike, engasjerte og dyktige lærere med på laget! Fra 1. august 2022 vil det bli ledig flere lærerstillinger i grunnskolen i Tønsberg.

Ordfører Anne Rygh Pedersen

Barnehager og skoler settes på grønt nivå fra mandag 24. januar.

Send ditt spørsmål til kommuneoverlegen nå!

Ordfører Anne Rygh Pedersen

Det blir gult nivå i skoler og barnehager i Tønsberg fra 4. januar. Videregående skoler er på rødt nivå.

Ordfører Anne Rygh Pedersen

Tønsberg kommune innfører digital hjemmeundervisning for 5. til 10. klasse fra og med torsdag 16. desember og fram til juleferien. For trinnene 1. til 4. klasse innføres tilsvarende ordning fra mandag 20. desember.

Regjeringen har innført nye tiltak for å håndtere koronapandemien. Det innebærer blant annet at alle barneskoler, ungdomsskoler og barnehager i Tønsberg kommune skal drives på gult nivå i trafikklysmodellen.

Konsertpublikum sett bakfra. Publikum lager hjerte med hendene.

Årets Ungdataundersøkelse viser at de fleste barn og unge trives på skolen og at bruken av rusmidler har gått litt ned. Livskvaliteten for de fleste unge har stort sett holdt seg godt det siste året, til tross for korona-pandemien. Samtidig er grunn for en viss bekymring knyttet til psykiske helseplager og trakassering på nett.