Aktiv på dagtid

Aktiv på dagtid

Kort fortalt

  • Aktiv på dagtid er et lavterskeltilbud for deg som er ufrivillig utenfor arbeidslivet, og som er mellom 18-65 år (ufør, arbeidsavklaring eller sykemeldt).
  • Tilbudet består blant annet av dansaerobic/svømming, pilates, spinning, yoga og mulighet for trening på treningssenter.
  • Du må være bosatt i Tønsberg eller Færder kommune for å kunne benytte deg av tilbudet.

Hva er Aktiv på dagtid?

Aktiv på dagtid er et lavterskel treningstilbud for deg som er ufrivillig utenfor arbeidslivet. Tilbudet består blant annet av vannaerobik/svømming, pilates, spinning, yoga og mulighet for trening på treningssenter.

Det er tilbud om trening alle ukedager i tidsrommet kl. 10.00 - 15.30. For å delta, trenger du ikke henvisning eller annen dokumentasjon.

Hvem kan delta på Aktiv på dagtid?

Aktiv på dagtid er for deg som er ufrivillig utenfor arbeidslivet, og som er mellom 18-65 år (ufør, arbeidsavklaring eller sykemeldt). Du må være bosatt i Færder - eller Tønsberg kommune for å bli medlem

Aktiviteter og timeplan

 

Oppdatert timeplan finner du på Sidebygningen nettsider.

Hvordan melder jeg meg på?

Bruk skjemaet nederst på Sidebygningen nettside for inn- eller utmelding, til å booke treningsveiledning eller til spørsmål. Innmelding kan også gjøres på våre treningsarenaer.

Sidebygningen nettsider.

Hva koster det?

Prisen er 400,– kroner per halvår. Faktura for medlemskapet sendes ut i mai og november. Medlemskapet løper inntil du melder deg ut.

Kontakt oss

Marte Werstad Tandberg
Mobil: 97 68 13 70
E-post: marte.wersted.tandberg@tonsberg.kommune.no  

Til toppen