Kveldskurs i utfylling av RMP-søknad onsdag 5. oktober

Erosjon Jan Tore Foss Bondelagene i Tønsberg og Landbrukskontoret i Tønsberg kommune ønsker velkommen til et praktisk kurs i utfylling av RMP-søknader. Kurset foregår i 4. etasje i kommunehuset på Revetal, onsdag 5. oktober, kl. 18.00 – 21.00. Bevertning. 

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Søknadsfristen for RMP (Regionalt miljøtiltak) –tilskuddet den 15. oktober nærmer seg fort. Tilskuddsordningen er for mange den mest krevende søknaden å fylle ut. Bondelagene og landbrukskontoret ønsker derfor å tilby et kurs i utfylling av søknaden for de som føler de trenger hjelp og tips. Ingen påmelding.

På kurset vil dere først få litt informasjon, forklaringer, råd og tips. Deretter vil vi vise hvordan en søknad fylles ut, med hovedvekt på bruk av kartløsningen. Etter kaffi og noe å spise, kan dere selv jobbe med egen søknad med mulighet for hjelp. 

Dere må ta med egen PC og kodebrikke/innloggingsmulighet i Altinn. Vi har noen få PC’er som kan lånes, men da må dere melde fra på forhånd. 

Informasjon om søknad og tilskuddssatser finner du på hjemmesida til Statsforvalteren. 

Dersom kurset ikke passer, kan dere ta kontakt med saksbehandlerne for hjelp pr. telefon, eller avtale tid på kontoret på Revetal. Vi har PC dere kan bruke. Ta kontakt med:

  • Sverre Dahl, tlf. 909 33 428
  • Berit Svensson, tlf. 907 63 140
  • Jan Tore Foss, tlf. 916 32 639