Aktuelt

Se kommuneoverlegens svar på spørsmål om karanteneregler, vaksinering og testing av barn og unge.

Vi søker flere kunnskapsrike, engasjerte og dyktige lærere med på laget! Fra 1. august 2022 vil det bli ledig flere lærerstillinger i grunnskolen i Tønsberg.

Bilde av faktura og kalkulator

På grunn av høye strømpriser, er bostøtten styrket i desember, januar og februar. Styrkingen gjør at flere pensjonister, uføre og andre med lav inntekt kan få bostøtte og ekstra støtte til strømutgifter i vinter.

Ordfører i Tønsberg Anne Rygh Pedersen ble i dag utnevnt i statsråd til beredskapskommisjonen regjeringen har nedsatt.

Tønsberg svømmehall - Nedre basseng

Tønsberg svømmehall åpner igjen for publikum i dag, og Revetal svømmehall åpner for publikum tirsdag 25. januar. Vanlige åpningstider gjelder for begge svømmehallene.

Det tilbys nå koronavaksine til barn i alderen 5-11 år. Samtidig kan barn mellom 12 og 15 år få dose 2.

Ordfører Anne Rygh Pedersen

Barnehager og skoler settes på grønt nivå fra mandag 24. januar.

Har du testet positiv på en hjemmetest, kan du nå på en enkel måte registrere den selv.  -Jeg anbefaler alle som får positiv test om å bruke denne registreringsmåten, sier kommuneoverlege Per Kristian Opheim. Da sparer vi tid  og vi kan komme raskt igang med smittesporingen.

Denne uken er det igjen møter i de politiske rådene og utvalgene i Tønsberg kommune. Her finner du alle sakspapirene, og du kan følge møtene direkte eller se de i opptak.

Send ditt spørsmål til kommuneoverlegen nå!