Aktuelt

Aktuelt
Tønsberg svømmehall - Nedre basseng

Tønsberg svømmehall må dessverre holde stengt i kveld, fredag 2. oktober, på grunn av manglende bemanning. Det betyr at fellesbadet kl. 15.30-20.30 utgår. Svømmehallen er åpen som normalt i helgen.

 

Fra 1. oktober kan du lese brev sendt til kommunen direkte på nettsidene. - Åpenhet er et viktig demokratisk prinsipp og står sentralt i vår kommunikasjonsstrategi som nylig ble vedtatt. Dette er et viktig tiltak på veien mot en mer åpen kommune, sier Kristian Jahren Øvretveit, stabsleder for kommunikasjon og service i Tønsberg kommune.

Færre som dropper ut av skolen og færre med lav utdanning enn landsgjennomsnittet, men samtidig flere arbeidsledige og flere unge uføre. Det er blant funnene i en fersk levekårskartlegging blant innbyggere i Tønsberg kommune. 

Nedre Langgate stenges for gjennomgangstrafikk fra 2. oktober kl. 18.00 til 14. oktober kl. 06.00. Strekningen som stenges er i området mellom Tjømegaten og Gjerløw Meyers gate utenfor Mc Donalds. Årsaken er oppgradering av Rådhusgaten.

   

I denne koronatiden er det ekstra sårbart for familier med lite nettverk i nærheten. Familiehjælpa opprettholder tjenesten og tar hensyn til smittevernregler. Kontakt med familier kan gjøres på mange måter av hensyn til smittevern; besøk i hjemmet, telefonkontakt, utendørs eller være med på aktiviteter. 

Fra nyttår skal Tønsberg kommune selv levere alle hjemmehjelpstjenester til innbyggerne. Nå får de ansatte i tre private bedrifter tilbud om ansettelse i kommunen.  

- Vi opplever stor pågang fra mennesker som ønsker å ta årets influensavaksine, men vaksinen er foreløpig ikke tilgjengelig i Tønsberg. Den kommer en gang mellom uke 41 og 43, sier kommuneoverlege Sigmund Skei. 

Nå som Vestfold og Telemark har blitt til et fylke, må mange legge opp nye høstferievaner. Høstferien i Vestfold var tradisjonelt sett i uke 40, men i år er høstferien i uke 41 fra 5. til 9. oktober. 

Nysgjerrig på el-sykkel? Nå kan du låne og prøve helt gratis i to uker! 

- Nå kan du parkere sykkelen din trygt og godt midt i Tønsberg sentrum, sier ordfører Anne Rygh Pedersen. I dag åpnet hun de nye, låsbare sykkelgasjene sammen med Arve Høiberg, lederen for transportutvalget i Vestfold og Telemark fylkeskommune. 

Til toppen