Aktuelt

Aktuelt

Vil du lære å lage animasjonsfilm, eller vil du fordype deg i et bestemt kunstuttrykk? Da har kulturskolen spennende tilbud til deg, og søknadsfristen er 1. mai! 

Har du tenkt på at det kunne vært fint å kommunisere med helse- og omsorgstjenesten digitalt? Nå er det snart mulig for alle som mottar helsetjenester fra Tønsberg kommune. Løsningen vil også kunne gi mulighet til å se når hjemmesykepleieren har planlagt besøk.

 

Har du tanker og meninger om hvordan kommunen kan tilby bedre tjenester til mennesker med en utviklingshemming? Da bør du delta må dialogmøtet på Støperiet 28. mars! 

- Det er flott å se at stadig flere kvener viser at de er stolte av identiteten sin og hvem de er, sier ordfører Anne Rygh Pedersen. 16. mars er kvenfolkets dag, og i dag er kvenflagget heist på Tønsberg rådhus. 

Denne uka starter kommunen anleggsarbeid på Kaldnes brygge. Det offentlige byrommet langs kanalen i Tønsberg skal rustes opp med ny beplantning, steinbelegg og sittemøbler.

 

20.-24. mars er det på nytt klart for digital festival på Sem og Midtløkken aktivitetshus. 

Onsdag 1. mars var det duket for digitalt informasjonsmøte om fastlandsforbindelsen. I lenken under kan du se opptaket.

 

I 2022 ble borgertoget arrangert for første gang i nyere tid i Tønsberg. Nå inviteres frivillige lag, foreninger og organisasjoner til å bli med igjen. Påmeldingen er åpnet!

 

Et enstemmig kommunestyre vedtok i kveld ved akklamasjon å ansette Mette Vikan Andersen som ny kommunedirektør etter Egil Johansen. 

Asia Gaboush Ali Abdalla er journalist og forfatter fra Sudan.  Hun brenner for å skrive ærlig om forholdene i sitt hjemland, særlig om kvinnenes situasjon. Det gjør at det ikke lenger er trygt for henne å bo i Sudan.  Nå har hun kommet til Tønsberg for å fortsette forfatterskapet i trygge omgivelser.

 

Til toppen