Aktuelt

- Jeg håper dette er et tilbud både innbyggere og turister vil sette pris på, sier ordfører Anne Rygh Pedersen. Nå kan du koble deg på gratis, trådløst nett både på torvet, i gjestehavna og på Maier Arena.

Mellom 4 og 5 prosent av naturen i fylket er vernet for kommende generasjoner. Innenfor verneområdene er reglene strengere enn ellers. Ute i terrenget kan det av og til være vanskelig å vite om du er utenfor eller innenfor et naturvernområde. Her er fylkesmannens 8 tips som gjør at du kan drive et friluftsliv som ikke setter spor.

- Det er nyttig for oss å få slike tilbakemeldinger, sier ordfører Anne Rygh Pedersen. 330 innbyggere i Tønsberg har sagt sin mening om kommunens håndtering av koronakrisen, og tilbakemeldingene er stort sett positive.

Tønsberg kommune sender ut fakturaer til sine innbyggere bare i den distribusjonskanalen som du som mottaker åpner for. Vi er opptatt av å ha gode digitale distribusjonskanaler både av økonomiske og praktiske årsaker.

Ja, det er lov under visse forutsetninger. Her kan du lese om det du må passe på.

Luftveisklinikken på Eik, som tar koronatester, minner om at alle må ringe på forhånd for å få time. Du vil med andre ord ikke få mulighet til å teste deg hvis du møter opp uten forhåndsavtale. Fra mandag 22. juni utvider klinikken telefontidene.

Onsdag kl. 17.30 har kommunestyret sitt siste møte før sommeren og sakslisten er lang. I tillegg er det flere interpellasjoner og forespørsler som skal besvares av ordfører.

En elev ved Presterød skole har testet positivt for koronavirus. Elevens klasse og to lærere er satt i karantene.

- Dette er en skikkelig gladsak, sier ordfører Anne Rygh Pedersen og klimarådgiver Hanna Fossen-Thaugland. Tønsberg kommune får 350.000 kroner av Miljødirektoratet til å kjøpe inn el-sykler for gratis utlån til innbyggerne.

Luftveisklinikken på Eik opplever stor pågang på telefonen for koronatesting og det kan dessverre være lang ventetid for de som ringer. -Vi beklager og håper folk har tålmodighet og fortsetter å ringe, sier Monica Fjeld, avdelingsleder ved luftveisklinikken.