Aktuelt

Aktuelt

- Bekymringen er stor i næringslivet, og kommunen ønsker å gjøre alt vi kan for å hjelpe, sier ordfører Anne Rygh Pedersen. 
 

  

- Det er fortsatt stor aktivitet i byggenæringen, og heldigvis fungerer også byggesaksbehandlingen i kommunen som normalt, sier ordfører Anne Rygh Pedersen.
 

    

- Det er fortsatt sånn at du primært skal forholde deg til fastlegen din, sier kommuneoverlege Sigmund Skei. 

 

- Det kan være fristende for barn og ungdom å samles på lekeplasser og andre steder, men det må gjøre alt vi kan for å unngå. Jeg håper folk vil ta ansvar og sørge for at ungene følger de nasjonale rådene som er gitt, sier ordfører Anne Rygh Pedersen. 

Vi i Tønsberg kommune vet at svært mange har lyst til å bidra nå i den spesielle situasjonen vi er inne i. Det er vi takknemlig for, og det er svært viktig at dette blir håndtert på rett måte.

 

Tønsberg kommune har innført en rekke tiltak for å begrense smitte av koronaviruset. Fra og med fredag 20. mars stenger vi også rådhuset i Tønsberg og kommunehuset på Re for publikum.

Vanligvis åpner gjestehavna servicebygget til påske. Det blir mulighet til å legge seg til bryggene, men ikke tilgang til toaletter, servicebygg eller kiosk. 

 

Les melding fra legevakten om hvordan driften er nå og hvilke retningslinjer vi må huske på.

  

Foreldre skal ikke betale for SFO og barnehageplass når skoler og barnehager er stengt som følge av korona-utbrudd.  

På grunn av smittehensyn og stort press på tjenesten, stenger Nav sin publikumstjeneste på kommunehuset på Revetal midlertidig fra og med fredag 20.mars.  

Til toppen