Aktuelt

Eiendommer i tidligere Re kommune har fått et tillegg på 300 i alle gårdsnummer. For eksempel tidligere gnr. 85 bnr. 49  er nå  gnr. 385 bnr. 49.

Bane NOR planlegger et anlegg for togparkering i Tønsberg-området. Fra 21. januar til 4. mars 2020 kan du lese hvor Bane NOR anbefaler å bygge anlegget for togparkering, og fortelle hva du mener om disse planene.

På grunn av kommunesammenslåingen, har saksbehandlingssystemet vårt vært stengt i en lengre periode før jul. Det har gjort at vi ligger ca. 4 uker på etterskudd.

Visste du at vi har mange gode lavterskeltilbud til deg som er innbygger i Tønsberg kommune?  I vår kursportal har vi laget en oversikt over kommunes kurstilbud til voksne over 20 år, og de fleste kursene er gratis.

Etter mye jobb fra flinke vaktmestere, venting på deler, og hjelp fra teknikere, kan vi endelig melde at svømmehallen på Revetal er åpen igjen for bruk! Det betyr at det blir folkebad som normalt i dag. Velkommen tilbake til små og store vannelskere!

Tønsberg kommune leier ut driften av Skallevold camping for perioden 2020 til og med sesongen 2025, med mulighet for forlengelse opp til fire år.

Bypakke Tønsberg-regionen inviterer til to åpne møter for alle som ønsker mer informasjon om planene for mer miljøvennlig transport i og rundt Tønsberg. Det blir god anledning til å stille spørsmål til fagpersonene som har utarbeidet planene.

Ordfører Anne Rygh Pedersen og utvalgsleder Trude Viola Antonsen besøkte forrige uke Re Helsehus for å høre mer om hva de har gjort for å legge til rette for heltidskultur blant de ansatte.

I dag har de gamle telefonkioskene ved togstasjonen fått nytt innhold - bøker! I "lesekioskene" kan du låne bøker gratis eller legge igjen en bok du har hatt glede av. På den måten skal gode leseopplevelser bli lettere tilgjengelig for folk i Tønsberg.

Hilsen fra rådmann Egil Johansen.