Aktuelt

- Dette skal være en arena for dialog og samarbeid mellom kommunen og næringslivet, sier ordfører Anne Rygh Pedersen. I dag hadde det nyopprettede næringsforumet sitt første møte.

Politikerne valgte å verne Ole III og betalingssatsingene i SFO da kommunestyret behandlet «Handlingsrom 2024» onsdag kveld. De sa samtidig nei til å redusere tjenestetilbudet ved Sidebygningen og Grønn omsorg.

Et spennende digitaliseringssamarbeid er på gang i regionen vår. Digi-TV er navnet på prosjektet og er et initiativ fra kommunene og fylkeskommunen i Vestfold og Telemark.

«Handlingsrom 2024», med 87 konkrete omstilling- og innsparingsforslag står på agendaen når kommunestyret møtes på Støperiet 9. september. Du kan følge møtet direkte på nett.

- Klimarådet skal bidra til at kommunen når klimamålet, sier ordfører Anne Rygh Pedersen. Torsdag i forrige uke hadde det nyopprettede klimarådet i Tønsberg kommune sitt første møte.

5. til 13. september er det friluftslivets uke, og hele Norge skal feire norsk natur og friluftsliv i en hel uke. Vi vil presentere 7 turforslag rundt omkring i kommunen vår, en tur for hver dag, sier Katrine Skalleberg, rådgiver for idrett og friluftsliv.

Tønsberg

Tønsbergstiftelsene lyser i disse dager ut betydelig økonomisk støtte til forskjellige tiltak som skal komme Tønsberg by og byens øvrige omegn til gode. Stiftelsenes styre har bestemt at det skal deles ut totalt 585 000 kroner i løpet av høsten 2020.

Nå kan næringslivet i Tønsberg kommune søke friske midler til gode prosjekter som gir økt aktivitet og verdiskapning basert på lokale behov og potensiale.

Hvordan vil roklubben, båtforeningen, arkitekter og eiendomsutviklere at området rundt kanalen skal utvikles i fremtiden? Det får du svaret på her!

En av foreldrene til et barn i Brår barnehage har fått påvist covid-19. 38 barn og 6 ansatte ved barnehagen går i karantene inntil barnets testresultat foreligger.