Aktuelt

Aktuelt

Elever knyttet til Ringshaug barneskole og Ringshaug ungdomsskole har fått påvist covid-19.

Denne uken deltar politikerne på utvalgsmøter hjemmefra via fjernmøter. Du kan følge møtene på nett. Hva skjer med Messehall B, og blir det videre bruk av Karlsvika naturskole? Budsjettet for 2021 er også en av utvalgets saker denne uken. 

En klasse ved Læringssenteret i Tønsberg kommune er satt i midlertidig karantene på bakgrunn av mistanke om smitte hos en av elevene. Det dreier seg om 12 deltakere fra samme klasse/gruppe og en lærer.

 

Det har vært svært mye regn det siste døgnet. Kombinasjonen med høy temperatur og vind har gått utover isen og merkingen av banen. 

 Hele 6. trinn med til sammen 30 elever fordelt på to klasser og 7 ansatte er satt i karantene.

Smittesporingen har vist at de ikke er nærkontakter til den smittede ansatte.

- Utdeling av sandbøtter til alle nye pensjonister, og påfyll av sand til de som har bøtter fra før er blitt et viktig tiltak og en god tradisjon i Re. Med dette tiltaket ønsker vi å sette fokus på å forhindre fallulykker på glatta, forteller Ole Thomassen Grejs, folkehelsekoordinator. 

Kriseledelsen i kommunen har bestemt at det innføres gult nivå på de videregående skolene i Tønsberg fra mandag 16. november. Dette begrunnes med at det per i dag er liten smitte i denne aldersgruppen i Tønsberg. 

Den ansatte med tilknytning til forsterket avdeling ved Byskogen har nå fått bekreftet påvist Covid-19.

  

 En nærkontakt til en av de ansatte  har fått påvist covid-19. Alle de 31 elevene og 40 ansatte ved avdelingen er satt i umiddelbar karantene i påvente av at den ansattes prøvesvar foreligger.

Til toppen