Profilbilde av Per Arne Olsen

Per Arne Olsen sovnet inn på sykehuset natt til 18. november etter kort tids kreftsykdom. Det melder NRK. Olsen ble 61 år gammel.

Erling 102 år ser inn i kamera

Hvem er vel bedre til å gi gode råd om livet enn en som har levd det i over hundre år, og fylt avtaleboka med minner hver eneste dag?

Ordfører Anne holder frem en marsipankake

«Sandpåstrøer» er kanskje ikke alltid ment som et kompliment, men det var det definitivt da en gjeng frivillige fredag ettermiddag ble takket for innsatsen med å dele ut bøtter med strøsand til eldre.

Toni Nesheim Karlsen, Ann Christin Horsgaard og Marita Kruse-Moss står ved gavekassa som er utplassert på Farmandstredet.

- Vi vil at alle barn skal kunne glede seg til jul, sier Marita Kruse-Moss i Tønsberg kommune. Sammen med frivillige organisasjoner og lokalt næringsliv inviterer hun innbyggerne med på å skape julemagi for familier som har det vanskelig.

Bilde av skøyter på is

Vi vet mange gleder seg til å stå på skøyter på Maier Arena. Foreløpig er det for varmt til å få lagt god nok is, men det følges med på værmeldingen – og det ser lovende ut til neste uke.

To jenter sitter på et svaberg

Kunne du tenke deg å bruke noen timer i uka til å gjøre en forskjell for en person i ca samme alder?  Nå trenger vi flere kvinnelige støttekontakter (som nå heter fritidskontakter).

Bilder av julepyntet sentrum

I dag åpnet julegatene i Tønsberg sentrum, og lysene skinner og lager en trivelig stemning i byen. -Nå er det ekstra koselig med en rusletur i byens gater, sier ordførere Anne Rygh Pedersen.

Bilde av en tom seng og en bok

Strever du med søvnvansker? Tønsberg kommune tilbyr søvnkurs til kommunens voksne innbyggere som strever med søvnvansker (insomni) og som er motivert for å lære mer om hva en selv kan gjøre for å sove bedre om natten.

Else Marie Klever

- Det å få på plass en heltidskultur vil være positivt både for de ansatte og for kvaliteten i tjenestene vi leverer, sier Else Marie Klever. 1. november tiltrådte hun stillingen som heltidskoordinator i Tønsberg kommune.

Katrine Skalleberg utenfor Tønsberg rådhus med et kart over Vear.

- Jeg vil si takk til alle som har bidratt med både viktig innspill og nyttig lokalkunnskap, sier kommuneplanlegger Emilie Lassen Bue.  Nå er arbeidsverkstedene om utviklingen av lokal- og områdesentrene Eik, Tolvsrød, Vear og Barkåker gjennomført.