Publisert 14.03.2019
Ordfører Petter Berg, kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland og ordfører Thorvald Hillestad

Kommunalminister- og moderniseringsminister Monica Mæland (H) roste de ansatte i Re og Tønsberg kommuner da hun besøkte Våle samfunnshus torsdag. Samtidig poengterte hun at 1. januar 2020 ikke utgjør en sluttdato for kommunereformen.

Publisert 14.03.2019
bilde av far og datter som snakker sammen i senga

Vi søker etter innbyggere fra Re og Tønsberg kommune som har lyst til å delta under visjonskonferansen 27.mars 2019 kl 17.00 - 21.00 i Tønsberg.

Vi trenger deg og ditt perspektiv!

Meld din interesse ved å fylle ut skjemaet under innen 20. mars 2019!

Ja, jeg vil gjerne delta på visjonskonferansen den 27. mars

Felt merket med * må fylles ut

Tilsendt bekreftelse

Du som har sendt inn skjemaet over vil få bekreftelse på e-post om du er plukket ut, samt informasjon om tid og sted etter påmelding. Vi har begrenset antall plasser og vi selekterer i forhold til bostedsadresse og alder. Kriterier for å kunne delta er å ha folkeregistrert adresse i Tønsberg eller Re kommune og fylt 18 år. Vi arrangerer egen ungdomskonferanse for ungdomskolene og videregående skoler.

Publisert 14.03.2019

Vi ønsker å komme i kontakt med gamle og nye gjester for å inngå ny kontrakt.

Publisert 12.03.2019

Nå har alle innbyggere fra Re og Tønsberg en unik mulighet til å være med å lage visjonen for den nye kommunen.

Vi søker etter innbyggere i alle aldre som har lyst til å delta under Visjonskonferansen 27. mars 2019 kl 17.30 - 21.00 i Tønsberg.

Vi trenger deg og ditt perspektiv !

Meld din interesse innen 20. mars 2019

Publisert 08.03.2019

Neste anleggsfase i prosjektet er bygging av rundkjøring i Presterødkrysset. Lyskrysset skal fjernes. I den forbindelse blir avkjøringen mot Presterødalleen stengt fra tirsdag 9. april til ut juni 2019. Det blir kun åpent for kollektivtrafikk og transport til anlegget.

Det blir skiltet omkjøring for personbiler via Glitneveien.

Publisert 05.03.2019

Mange barn står utenfor fritidsaktiviteter- hvordan kan vi i Tønsberg redusere de økonomiske barrièrene for deltakelse? Tønsberg kommune inviterer til åpent møte torsdag 7. mars kl. 18.00 på Tønsberg rådhus.

Publisert 28.02.2019

Fakturaer for kommunale avgifter har blitt sendt ut, og for mange er det nytt at disse også kommer i VIPPS-appen. Dette er en ekstra betalingsmulighet som kan velges i stedet for nettbank.

Publisert 27.02.2019

På grunn av flyttingen vil kontoret være stengt i perioden 4. - 6. mars.

All data vil være nede slik at de heller ikke vil være tilgjengelig på telefon og data under flyttingen.

Ny besøksadresse fra 7. mars vil være Stensarmen 9,  3112 Tønsberg

Publisert 18.02.2019

Åslyveien 1 er en suksess utfra forutsetningene. Nå er det snakk om å bygge lignende boliger i kommunen, innenfor blant annet psykiatri.

Denne teknologi og drift gjør arbeidsplassen tryggere og Åslyveien 1 et godt sted å bo.

Denne artikkelen er skrevet for fagtidsskriftet Vernepleieren i Delta

Publisert 15.02.2019

Avtalen om ny fastlandsforbindelse mellom Færder og Tønsberg er nå vedtatt og snart kan planleggingsarbeidet på et mer detaljert nivå starte. Først skal det lages en reguleringsplan.

Her får du en oversikt over arbeidet videre i planleggingsfasen