Aktuelt

Kjenner du noen som har snublet litt i livet, men som har et uforløst potensial? Tønsberg og flere andre kommuner i Vestfold har startet opp et nytt prosjekt. Målet er å sikre bedre forebygging av unge kriminelle og redusere tilbakefall til rus og kriminalitet.

Bilde av faktura og kalkulator

Stortinget har bestemt å videreføre økningen i bostøtte i hele 2022. Det gjør at flere får bostøtte og at mange får mer bostøtte. Ekstra støtte til strømutgifter gis ikke i perioden juni - september.

I sommer samarbeider flere kommuner om å tilby koronavaksine til innbyggerne.

GLEDE: Det var skikkelig festivalstemning da ungdomsskoleelever fra fire kommuner møttes på Slottsfjellet i Tønsberg.

Lyden runger på fjellet. Ung jubel foran scenen. Nye bekjentskap. Tusenvis av smil sendes rundt. Sola skinner. Det meste er som det skal på en skikkelig festival når ungdomsskoleelever fra kommunene Færder, Holmestrand, Horten og Tønsberg møtes på Slottsfjellet i Tønsberg tirsdag og onsdag. Det er ingen tvil om at dette er en etterlengtet dag.

Kristin Liset

Tønsberg kommune inviterer til medvirkning i stort forbedringsprosjekt.

yngre dame hjelper ei eldre dame med å tilpasse en rullestol

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har søkt helse- og omsorgstjenester og er over 20 år. Tønsberg kommune trenger å høre dine erfaringer, enten du er bruker eller pårørende.

Vårens siste kommunestyremøte ble en lang dag for de folkevalgte. Valg av tomter til ungdomshus og svømmehall, økonomi, heltidsstrategi, fremtidens hjemmetjenester, rus, psykiatri og selvmordsforebygging var blant sakene som ble debattert.

Kommunestyret sa i dag nei til å utrede Messeområdet og Kaldnes som alternativer for plassering av nytt svømmeanlegg.

Ingen har vært flinkere til å gå eller sykle til skolen enn elevene i klasse 3A ved Husvik skole!

- Jeg tror dette må være en rekordtildeling av spillemidler til Tønsberg, sier Ida Johre, virksomhetsleder og kultur og idrett. Tønsberg mottar 20.085.000 kroner til ordinære anlegg og 4.150.000 kroner til nærmiljøanlegg.