Det er kriseledelsens anbefaling etter dagens møte.

Kriseledelsen i Tønsberg diskuterer nå om det er behov for å sette inn nye tiltak.

2 klasser med til sammen 40 elever og 9 ansatte på 2. og 5. trinn er satt i smittekarantene da de er nærkontakter til person med covid-19

Bilde av Kjetil Thorkilden

Forskerkurs, danseskole og skateskole er bare noen av mange spennende aktiviteter som skolebarn i Tønsberg kan delta på denne sommeren. Og det beste er at alt er gratis! Nå gjelder det å være rask med å melde seg på for å sikre seg plass, oppfordrer prosjektleder for sommerskolen, Kjetil Thorkildsen.

18 elever og 4 ansatte ved 1. trinn er satt i smittekarantene da de er nærkontakter til person med covid-19.

Bilde av Ordfører Anne Rygh Pedersen på åpning av Farmandstorvet den 10. juni 2021.

10. juni åpnet ordfører Anne Rygh Pedersen et oppgradert Farmannstorv. Grunntanken er at torvet skal være en plass for alle.

Tønsberg kommune har blitt pålagt å etablere teststasjon ved karantenehotellet som nå opprettes på Oslofjord Convention Center (Brunstad). I den forbindelse har vi behov for helsepersonell og det må på plass raskt!

Sammen med Politiet inviterer vi ungdommer, voksne, lag og foreninger til å komme med innspill for å gjøre sommeren 2021 best mulig for ungdommene på Tolvsrød. DU kan også bli med, når vi inviterer til nærmiljøprat tirsdag 15. juni kl. 18.00!

Bilde av Julien Piombino fra WK entreprenør som mottar blomster fra ordfører Anne Rygh Pedersen foran Hogsnes Helsehus

For litt over et år siden ble byggingen av det 14.000 kvm store helsehuset på Hogsnes satt i gang. Nå er hele bygget under tak, og helsehuset skal etter planen stå ferdig i mai 2022.

Det er stortingsvalg 13. september i år, og vi trenger valgmedarbeidere. Er du over 18 år, har tid til overs og vil tjene litt ekstra?