Aktuelt

Aktuelt

Åpen barnehage må dessverre stenge nå når barnehagene er satt på rødt nivå.

illustrasjon karantene

23 barn og 6 ansatte i ventekarantene ved Knapløkka barnehage. 15 elever og 3 ansatte i ventekarantene på Træleborg skole. 38 elever og 5 ansatte ved Kongseik ungdomsskole i normal karantene. 
 

-    Har du vært på Farmandstredet de siste syv dagene, ber vi om at du tar en koronatest, sier kommuneoverlege Per Kristian Opheim.

 

illustrasjon karantene

Elever og ansatte ved Eik skole, Ringshaug barneskole, Ringshaug ungdomsskole og barn og ansatte i Kongseik barnehage er ute av ventekarantene etter negative testsvar.

koronabilde

Nå er det rekordmange som tester seg, det er vi veldig glade for! For å få tatt imot flest mulig, utvider vi derfor både åpningstiden for testing, og telefontiden for å bestille test.   

20 barn og 10 voksne er satt i ventekarantene i Skjeggestadåsen barnehage. Foreldre har blitt informert og blir oppdatert når testsvar foreligger.

 

En elev på Tønsberg læringssenter er bekreftet smittet. Tre lærere og 14 elever er satt i karantene. Alle er varslet fra Tønsberg læringssenter.

 

Alle som er satt i ventekarantene får beskjed om videre forløp når testresultater foreligger.

koronatelefon

Nå kan du ringe oss hvis du har spørsmål om nedstegningen som startet fra i dag, eller om du har generelle  spørsmål om koronasituasjonen. Ring telefon 33 40 69 90. Åpningstiden er mandag til fredag fra kl. 09.00 - 15.00.

  

Vann og avløpsetaten informerer om at det er mange uten vann. Teknisk Drift har funnet feilen og jobber med saken. Alle vil ha vannet tilbake rundt klokken 11.00 fredag.

Til toppen