Aktuelt

Aktuelt

Vi må dessverre avlyse årets middelalderfestival som etter planen skulle vært 4. – 7. juni. Statlige føringer sier at ingen kulturarrangementer skal gjennomføres frem til 15. juni i år.

 

- Vi har fulgt et «føre var»-prinsipp, og det har gitt resultater, sier avdelingsleder Silje Murud Andersen ved Træleborg sykehjem. Utbruddet av koronavirus i samfunnet har endret arbeidshverdagen til de ansatte ved sykehjemmene.  

Mette Vikan Andersen er fra i dag, 14. april, ny kommunalsjef for mestring og helse. Hun har overtatt stillingen etter Tove Hovland som etter eget ønske har gått over i en ny stilling i kommunen. 

   

Det er opprettet en krisepakke der frivillige lag og foreninger kan få kompensert for tapte billettinntekter og deltakerinntekter, samt merutgifter som følge av koronaviruset.

Solen skinner, fuglene kvitrer og det er fint å gå på tur! Har du lyst til å gå nye steder, men lurer på hvor du finner oversikt over turtips og turområder? 

Vi har fått melding om en person som ville inn i en privat bolig på Slagen. Personen sa han var fra Tønsberg kommune, og at han skulle ta en vannprøve i forbindelse med korona-situasjonen. 

Vanligvis jobber de med å gi psykisk utviklingshemmede arbeids- og aktivitetstilbud. Nå syr de ansatte ved dagsenteret i Årfuglveien vaskbare smitteverndrakter for kommunen. 

    

- Nå er det ekstra viktig at toalettet kun brukes til det toalettet skal brukes til, sier Øyvind Myhre,  virksomhetsleder for teknisk drift i Tønsberg kommune. Korona-utbruddet byr på ekstra utfordringer for vann- og avløpssystemet i kommunen.   

Tirsdag  og onsdag får skolene, biblioteket og enkelte helseinstitusjoner i tidligere Re nye telefonnummer.

 

- Jeg er imponert over hva de har fått til og hvor godt det fungerer, sier ordfører Anne Rygh Pedersen. I dag besøkte hun Presterød ungdomsskole, og fikk se hvordan elevene følges opp når skolen er stengt. 

 

Til toppen