Aktuelt

Visste du at vi har mange gode lavterskeltilbud til deg som er innbygger i Tønsberg kommune?  I vår kursportal har vi laget en oversikt over kommunes kurstilbud til voksne over 20 år, og de fleste kursene er gratis.

Etter mye jobb fra flinke vaktmestere, venting på deler, og hjelp fra teknikere, kan vi endelig melde at svømmehallen på Revetal er åpen igjen for bruk! Det betyr at det blir folkebad som normalt i dag. Velkommen tilbake til små og store vannelskere!

Bypakke Tønsberg-regionen inviterer til to åpne møter for alle som ønsker mer informasjon om planene for mer miljøvennlig transport i og rundt Tønsberg. Det blir god anledning til å stille spørsmål til fagpersonene som har utarbeidet planene.

Ordfører Anne Rygh Pedersen og utvalgsleder Trude Viola Antonsen besøkte forrige uke Re Helsehus for å høre mer om hva de har gjort for å legge til rette for heltidskultur blant de ansatte.

I dag har de gamle telefonkioskene ved togstasjonen fått nytt innhold - bøker! I "lesekioskene" kan du låne bøker gratis eller legge igjen en bok du har hatt glede av. På den måten skal gode leseopplevelser bli lettere tilgjengelig for folk i Tønsberg.

Hilsen fra rådmann Egil Johansen.

Viktig informasjon til alle leverandører og kontraktspartnere om nye nummer og hvordan fakturaer skal sendes til den nye kommunen.

Vi fortsetter tradisjonen med å hente juletrær fra de faste samleplassene.

Vi er snart ny kommune og det betyr noen endringer i hvordan du kan kontakte oss.