Aktuelt

Aktuelt

Tirsdag 21. april åpner alle de kommunale barnehagene i Tønsberg dørene igjen. Ordfører Anne Rygh Pedersen ønsker voksne og barn velkommen tilbake! 

 I nydelig vårvær kunne nærmeste familie til Alfhild Marie Gallis feire sin 100 åring i dag. Barnebarn og oldebarn stilte opp med bursdagssang, kake, champagne og flagg for å hedre sin kjære mommo.

 

Frisører, fotpleiere og fysioterapeuter som har kommunal avtale eller har lokaler tilknyttet institusjoner, følger nasjonale krav og åpner etter planen 27. april. Før gjenåpning skal det utvikles smittevernkrav i samarbeid mellom bransjen og Folkehelseinstituttet. Denne venter vi på.

 

– Jeg håper dette kan hjelpe noen bedrifter over kneika, sier kommunalsjef for samfunns- og næringsutvikling, Geir Viksand. Lokale bedrifter kan nå be om å få utsatt betalingen av kommunale avgifter til høsten. 

Vi må dessverre avlyse årets middelalderfestival som etter planen skulle vært 4. – 7. juni. Statlige føringer sier at ingen kulturarrangementer skal gjennomføres frem til 15. juni i år.

 

- Vi har fulgt et «føre var»-prinsipp, og det har gitt resultater, sier avdelingsleder Silje Murud Andersen ved Træleborg sykehjem. Utbruddet av koronavirus i samfunnet har endret arbeidshverdagen til de ansatte ved sykehjemmene.  

Mette Vikan Andersen er fra i dag, 14. april, ny kommunalsjef for mestring og helse. Hun har overtatt stillingen etter Tove Hovland som etter eget ønske har gått over i en ny stilling i kommunen. 

   

Det er opprettet en krisepakke der frivillige lag og foreninger kan få kompensert for tapte billettinntekter og deltakerinntekter, samt merutgifter som følge av koronaviruset.

Solen skinner, fuglene kvitrer og det er fint å gå på tur! Har du lyst til å gå nye steder, men lurer på hvor du finner oversikt over turtips og turområder? 

Vi har fått melding om en person som ville inn i en privat bolig på Slagen. Personen sa han var fra Tønsberg kommune, og at han skulle ta en vannprøve i forbindelse med korona-situasjonen. 

Til toppen